- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.034
- 35
Hamile kalda gor ananin horekesini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile kalda gor ananin horekesini
UyuzsunDemiyom.
Yenimi farkediyon:)Uyuzsun
Yok yok saka eger 2.de acele etmezsen 1. Sadece saclarini agartir:)
hahaaa ya çok fenasın Evlendikten ne kdr süre sonra çocuk sahibi oldunYok yok saka eger 2.de acele etmezsen 1. Sadece saclarini agartir:)
Ben 3 yillik evliydim oglum dogdugunda. Simdi 5. Yilimdayim ve bide kizim var.hahaaa ya çok fenasın Evlendikten ne kdr süre sonra çocuk sahibi oldun
Ben gerçekten çok erken düşünüyorum sanırım Yaşta geçior amaBen 3 yillik evliydim oglum dogdugunda. Simdi 5. Yilimdayim ve bide kizim var.
Ben ilk yil dusunmedim. 2.yil alerjik astim tedavisi gormem gerekti erteledim 3te oglusum kucagimdaydi cok sukur. Sen kac yillik evlisinBen gerçekten çok erken düşünüyorum sanırım Yaşta geçior ama
ne yılı 3 aylık evliyim daha ağustos eylül gibi düşünüyordum 1 seneye yakın olcak yani planladıgım gibi giderse. Yaşım 27 çünkü yaş geçiyo diye düşünüyorumBen ilk yil dusunmedim. 2.yil alerjik astim tedavisi gormem gerekti erteledim 3te oglusum kucagimdaydi cok sukur. Sen kac yillik evlisin
Ben oglumu 27de dogurdum. 28de kizimi dogurdum. Simdi 29um:)sen kimseye vakma evliligine ve kendine guveniyorsan dogur. Bebek insanin basina gelebilecek en harika iskencene yılı 3 aylık evliyim daha ağustos eylül gibi düşünüyordum 1 seneye yakın olcak yani planladıgım gibi giderse. Yaşım 27 çünkü yaş geçiyo diye düşünüyorum
Ben mayısta 30 yasında olucam kizim 6 aylık.eminmisin yaşının geçtiğindenne yılı 3 aylık evliyim daha ağustos eylül gibi düşünüyordum 1 seneye yakın olcak yani planladıgım gibi giderse. Yaşım 27 çünkü yaş geçiyo diye düşünüyorum
oyy maşallah sana tam planladıgım gibisin ard arda iki doğum ve sonrasında refaha kavusmakBen oglumu 27de dogurdum. 28de kizimi dogurdum. Simdi 29um:)sen kimseye vakma evliligine ve kendine guveniyorsan dogur. Bebek insanin basina gelebilecek en harika iskence
Benimde planladigim gibi olsaydi 30da da 3.yu yapmak istiyodum ama artik cocuk fasli kapandi benim icin. Gerci allahin isine karisilmaz amaoyy maşallah sana tam planladıgım gibisin ard arda iki doğum ve sonrasında refaha kavusmak
Bilmiyorum ki hiç Sanırım çevremin etkisinde çok kalıyorum bu konudaBen mayısta 30 yasında olucam kizim 6 aylık.eminmisin yaşının geçtiğinden
Aynen canım herşeyin hayırlısı en baştaBenimde planladigim gibi olsaydi 30da da 3.yu yapmak istiyodum ama artik cocuk fasli kapandi benim icin. Gerci allahin isine karisilmaz ama
Bencede sen bu konuda yorum yapmaBenimde planladigim gibi olsaydi 30da da 3.yu yapmak istiyodum ama artik cocuk fasli kapandi benim icin. Gerci allahin isine karisilmaz ama
Cevre baskisindan yapacaksan sakib yapma. O baski yapanlar bakmayacak senin bebegine. En onemlisi senin hazir olman. Hamilelik ve lohusalik cok farkli psikoloji cunkuBilmiyorum ki hiç Sanırım çevremin etkisinde çok kalıyorum bu konuda
Etkilenme.tamam çocuk büyük mutluluk.ama zor.bütün hayatın değişiyor.herşeyiyle.o yüzden su anın tadını Çıkart emin olunca ben tamamim deyince çocuk dusunBilmiyorum ki hiç Sanırım çevremin etkisinde çok kalıyorum bu konuda
Cevre baskisindan yapacaksan sakib yapma. O baski yapanlar bakmayacak senin bebegine. En onemlisi senin hazir olman. Hamilelik ve lohusalik cok farkli psikoloji cunku
Etkilenme.tamam çocuk büyük mutluluk.ama zor.bütün hayatın değişiyor.herşeyiyle.o yüzden su anın tadını Çıkart emin olunca ben tamamim deyince çocuk dusun
Hayırlısı olsun.ne zaman isterseno zaman versin AllahHaklısınız kızlar. Her zaman tek dediğim hayırlısı ne zaman ise o zaman gelsin zaten. Şu an aldıgımız karar 1 sene sonra yaklaşık.Daha erken olmaz ama geç olurmu bilemem Hayırlısı.