- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.034
- 35
NasılsınnnSanada hayırlı haftalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NasılsınnnSanada hayırlı haftalar
Oyy kusermis uzulurmuste.benzersiz iliskimize birşey olmadı merak etmeAranizdaki o uyuma noldu. O benzersiz iliskimiz anne kiz olarakmi devam edecektihem sen benden buyuksun
Yorgunum canın sen basilsinNasılsınnn
TamamOyy kusermis uzulurmuste.benzersiz iliskimize birşey olmadı merak etme
Neden ki Kim yordu seni Bende iyiyim kuzum kahve içerimYorgunum canın sen basilsin
Bebek üstüne birde ev işi falanNeden ki Kim yordu seni Bende iyiyim kuzum kahve içerim
kaç aylık bebeğin var canım.Bebek gerçekten çok yorucu ablamdan biliyorum Ama dünya tatlısı hepside yirimBebek üstüne birde ev işi falan
6.5 aylık oldu. Evet tatlı ama yorucukaç aylık bebeğin var canım.Bebek gerçekten çok yorucu ablamdan biliyorum Ama dünya tatlısı hepside yirim
Bende bu yaz hamile kalmayı planlıyorum6.5 aylık oldu. Evet tatlı ama yorucu
Bana birşey sorma yoksa bir daha asla hamile kalmayı dusunmezsinBende bu yaz hamile kalmayı planlıyorum
Bana sor sen hemen hamile kalasin tutarBende bu yaz hamile kalmayı planlıyorum
Hee zeymur daha birinciyi dogurmadan ikinciye hamile kaldiBana sor sen hemen hamile kalasin tutar
hahahaa Ne diyon kızBana sor sen hemen hamile kalasin tutar
hahahahaaa Yaa neden herkez böyle diyorBana birşey sorma yoksa bir daha asla hamile kalmayı dusunmezsin
Ben ole demiyom bak hemen hamile kal diyom istehahahaa Ne diyon kız
Darisi basina:)Hee zeymur daha birinciyi dogurmadan ikinciye hamile kaldi
tamam kız bu konuda gaza gelmeye çok müsaitim zaten akşama bebek var :dBen ole demiyom bak hemen hamile kal diyom iste
Tövbe deDarisi basina:)
Demiyom.To
Tövbe de
Hamile kalda gor ananin horekesinitamam kız bu konuda gaza gelmeye çok müsaitim zaten akşama bebek var :d