- 12 Temmuz 2006
- 35.022
- 30.380
- 60
Huuuhuuuuu
Niye böle yaptın:)
Küstün mü:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Huuuhuuuuu
Niye böle yaptın:)
Küstün mü:)
Ay ne bilim herkezde bi sarı kafa koymuş benimde içimden onlar geldi. Yagmurun_kizi ne hakla neyin tribini yapıyorsa
Sen hem topigi terk et günlerce uğrama hemde trip yap.
Yaparım tribimi sanane la
Falakaya yatıralımAma ne.bunları ıslatıp ıslatıp doveceksin abla
Koyunlarına buz atalimFalakaya yatıralım
Tamam atalım o daha iyi :)Koyunlarına buz atalim
Ben daha kötüyüm galiba:)Hemen falakaya yatırdımCokmu kötüyüm ne
Oy ağlama gelir.Bugün pazar.Ondan gelememişdir.Ayy bi gelselerde hirsimizi alsak bu böyle olmaz.içine dert olur. zey-mur umda yok Zaten
Soksun o arılar hepsini hemde eşek arısı soksun.essek tepsin onlariOy ağlama gelir.Bugün pazar.Ondan gelememişdir.
Bir şey anlatayımda gül bak.Birgün annem babamı oturur bırakmış yatmış gece.Gitmiş geceliği giymiş yatacakken tam geceliğin içinde bir arı sokmuş.Sonradan gülüşmüşler çok.Babam demiş beni bırakdın Allah razı gelmedi.O hesap onlarda bırakdı burayı bak şimdi onlarıda arı sokacak
Len bilip bilmeden konuşmaSen hem topigi terk et günlerce uğrama hemde trip yap.
Ama ne.bunları ıslatıp ıslatıp doveceksin abla
Ablam senden beklemezdim bunu küstüm sanaFalakaya yatıralım
Yok devenin bale papucuKoyunlarına buz atalim
Her tarafın kötü olsa nolcekCokmu kötüyüm ne
Sabah sabah işi gücü bırakıp bana giydirmissinLen bilip bilmeden konuşma
Mobil veriden giriyorun kaç gündür evdeki modem bozuldu adamlar gelip yapacak daha
Bende dua bölümünde duamı yapıp çıkıyorum. Sanki forumda çok aktifimde buraya girmiyorum
Sen kimi ıslatiyon la bu kış günü yazık değil mi
Ablam senden beklemezdim bunu küstüm sana
Yok devenin bale papucu
Haddini bil la
Her tarafın kötü olsa nolcek
Sen bize giydirirken iyiydi demi bacumSabah sabah işi gücü bırakıp bana giydirmissin
Ama çokta tinn
He ne güzel siz yoktunuz bizde Elif ablayla rahat rahat atıp tutuyorduk ben vara bebeksiz boş hatunmusum gibi perdeleri makine ye attim. Camların yarısını sildim.mutfak duruyor.şimdide kucakta kiz oturuyorumSen bize giydirirken iyiydi demi bacum
Cevabını verince mi zorunda gitti
Ayrıca işimi gücümu bıraktığımi kim çıkardı.
İşimi bitirdim keyif kahvesi içiyorum