- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- 173
- Konu Sahibi usuyenprenses
Sürekli konu açıyorum ama lütfen sıkılmadan okuyun çaresizim.
Babamın annemi aldattığı olayını kaç kere yazdım o olaydan sonra zaten evde huzurumuz yoktu hiç kalmadı.
Babam bizimle hiçbir zaman dışarı çıkmaz düğünlere bile götürmez. Hiç gezmeye asla götürmez.
Dışarı çıkmamıza da izin vermez bu hep böyleydi.
Aldattı annem kabul etti daha da kötü oldu. Artık her gün kavga.
Geçen doğum günümde 24 yaşında olmama rağmen hala doğum günü kutlaması için bile dışarı çıkmama izin vermediği için evden gitmeye karar verdim ki zaten aldatma olayını duyduğumdan beri kararlıyım.
Babamla konuşmuyorum.
Doğum günümde arkadaşımda kaldım başka yer ayarlamaya çalışıyordum.
Annem çok ağladı babanın haberi olmadı nolur geri gel diye neyse kardeşimin yalvarmaları üzerine de gittim.
Sonra annem babama böyle yapma bak yoksa kızım evden gidecek demiş.
Gitmiş bana bir çiçek alıp gelmiş gönlümü almak için bugüne kadar bir kere bile hediye almadı zaten hiç hatırlamaz.Nasılsın diye bile sormayan adam hediyeyi napsın.
Babama maaşımızdan vermiyoruz artık çünkü pazara gitmicem markete gitmicem elektrik ve suyu da iz ödeyeceksiniz dedi. Zaten bu olayı duyduğumuzdan beri para vermiyoruz ve çok kızgın.
Evden gitmeyi çok istedim ama babam sürekli sizi vururum diye tehdit ediyor özellikle de beni nerede olursan ol bulur seni vururum falan diyor.
Annem sürekli babana çok ters gelme ahını alırsın diyor günah işlemekten de korkuyorum.
Ama 2 gün önce söyledikleri kafamı çok bozdu.
Gene paradan açıldı konu vermicem dedim. Bundan sonra dedi bu evde oturduğunuz için kira vereceksiniz.
Oha dedim ya bunu da mı söyledin sana yazıklar olsun dedim.
sen sakın karşımda konuşma dedi..
Annem de tamam evden git biz sana kira verelim dedi.
Olmaz siz gidin ben eve karı getiricem dedi.
Senin amacın bu zaten dedim odayı terkettim yüzüne bakmıyorum kesinlikle.
Şimdi evden gitmeyi düşünüyorum ya da babama çok büyük bir ders vermeyi bu sefer kararım kesin.
Ve en büyük sırdaşım kardeşime de anneme de söylememeliyim.
Çünkü ya ağlıyorlar ya vazgeçirmeye çalışıyorlar ya da peşimden gelmeye kalkıp beni engelliyorlar.
Napmalıyım çok araştırdım yurtlar ya çok pahalı ya da öğrenci olmayanı kabul etmiyorlar.
Gidecek bir yerim de yok ama bulucam inşallah.
Akrabalarım hemen adımı çıkaracak eminim önce babam ama olsun göze aldım.
Şimdi bana akıl verin ne olur.
Babamın annemi aldattığı olayını kaç kere yazdım o olaydan sonra zaten evde huzurumuz yoktu hiç kalmadı.
Babam bizimle hiçbir zaman dışarı çıkmaz düğünlere bile götürmez. Hiç gezmeye asla götürmez.
Dışarı çıkmamıza da izin vermez bu hep böyleydi.
Aldattı annem kabul etti daha da kötü oldu. Artık her gün kavga.
Geçen doğum günümde 24 yaşında olmama rağmen hala doğum günü kutlaması için bile dışarı çıkmama izin vermediği için evden gitmeye karar verdim ki zaten aldatma olayını duyduğumdan beri kararlıyım.
Babamla konuşmuyorum.
Doğum günümde arkadaşımda kaldım başka yer ayarlamaya çalışıyordum.
Annem çok ağladı babanın haberi olmadı nolur geri gel diye neyse kardeşimin yalvarmaları üzerine de gittim.
Sonra annem babama böyle yapma bak yoksa kızım evden gidecek demiş.
Gitmiş bana bir çiçek alıp gelmiş gönlümü almak için bugüne kadar bir kere bile hediye almadı zaten hiç hatırlamaz.Nasılsın diye bile sormayan adam hediyeyi napsın.
Babama maaşımızdan vermiyoruz artık çünkü pazara gitmicem markete gitmicem elektrik ve suyu da iz ödeyeceksiniz dedi. Zaten bu olayı duyduğumuzdan beri para vermiyoruz ve çok kızgın.
Evden gitmeyi çok istedim ama babam sürekli sizi vururum diye tehdit ediyor özellikle de beni nerede olursan ol bulur seni vururum falan diyor.
Annem sürekli babana çok ters gelme ahını alırsın diyor günah işlemekten de korkuyorum.
Ama 2 gün önce söyledikleri kafamı çok bozdu.
Gene paradan açıldı konu vermicem dedim. Bundan sonra dedi bu evde oturduğunuz için kira vereceksiniz.
Oha dedim ya bunu da mı söyledin sana yazıklar olsun dedim.
sen sakın karşımda konuşma dedi..
Annem de tamam evden git biz sana kira verelim dedi.
Olmaz siz gidin ben eve karı getiricem dedi.
Senin amacın bu zaten dedim odayı terkettim yüzüne bakmıyorum kesinlikle.
Şimdi evden gitmeyi düşünüyorum ya da babama çok büyük bir ders vermeyi bu sefer kararım kesin.
Ve en büyük sırdaşım kardeşime de anneme de söylememeliyim.
Çünkü ya ağlıyorlar ya vazgeçirmeye çalışıyorlar ya da peşimden gelmeye kalkıp beni engelliyorlar.
Napmalıyım çok araştırdım yurtlar ya çok pahalı ya da öğrenci olmayanı kabul etmiyorlar.
Gidecek bir yerim de yok ama bulucam inşallah.
Akrabalarım hemen adımı çıkaracak eminim önce babam ama olsun göze aldım.
Şimdi bana akıl verin ne olur.