Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
minelne
canm güle güle tak takılarını,süpersiniz :lepi:
huli81 canm bayıldım hepsine ama o incili bilekliklerine ayrı bittim yerimseniben
aynısından bulamam ama yapması basit görünüyo,hemen incik boncuk alcam
hulibacım güle güle tak ya çok hoşlar..ayak parmak yüzüklerine saatlerine ve zincir gibi takılarına bayıldım..taşlı tışlu olanlarada..alıntı yapamadım çok die..bide pembe taşlı bi bileklik var çiçek gibi..oda çok güzel..:sm_cool:hepsini iyi günlerde kullan işalah..sen yapmışssın çoğunu sanırım..bende yapıyorum..pati arkadaşımızda yapıyor..kızlar malzeme alınca herkez eklesin buraya yaptığı takılarhihoyyyt..bu arada sanırım baban rahmetli oldu:çok üzgünüm:ALLAH rahmet eylesin.mekanı cennet olsun...
minelneresimleri 640-480ebatında eklersen büyük çıkmaz..yada çok yakın çektiysen320-240ebatında yükle link alırkenyerimsenibenbüyük çıkmaz o zaman..su taşı gibi bi bilekliğin var,onu çok beğendim..hepsini iyi günlerde kullan..:1rolleyes:
canim benim cok cok tesekkür ederim begendigin icin.... ben ama bu aralar yapamiyorum malzeme eksikligim var, yazin ürkiyeye gidince alacagim yine malzeme ve baslicam yine :)))))
evet babam rahmetli oldu senağlama
amin canim tüm ölmüslerimizin mekani cennet olsun