aslında süslüyüm gibiyimdir ama çok az eşyam varmış bu güne kadarda heç alma ihtiyacı duymadım:1shok:
bundan sonra alıcam şart oldu :roflol:
aşkım gelsindeee birlikteeçıkar alırızz aldıkçaa koyarımm Şeniz
yaaa birçok takımı bulamıyorum:sinifsinif:
bunlarlaa idare edek:roflol
1. genelde halka küpe severim.... şu pembee işaret koyduklarımı ben yaptım...
(mavili yaptığımın bi benzerini gördüm beğendim bende aldım malzemeleri yaptım :roflol:)
2.bu seferr pembe işaretlii hericindeki HERŞEYİ BEN YAPTIM...(beceriksizim ama idare edin) benim yapmadığımı halam ingilterden bana hediye getirmiş..
en sağdaki değişik bişi oldu...
en beğendiğim en sondakii morlu gibi borda gibim olann...
o pembeli ara morlu taşlıyı kuzenin nikahında taktım... yaa aradım arandım kendi istediğimi bulamadım aldım yaptım napım zevkime göre bulamadım delikafadulden
3.
4.Avon un çoook sevdiğim kolyesi
5,Avonun sevdiğim b seti sadece küpesi ni alamdım -tatlicadiarzu- aslında bunu nikahta takçaktım ama elbisemle uymadıı
6,pembee işaretlemediklerimin hepsinii ben yaptımmmm :zemuszemus:
soldaki en üstteki benim şasnlığımdı ben yaptrığımdann ama artık eskidii çook oldu 2 3 sene yapalı onu :gitme:
9,bileziklerim
10.pembeli olanları ben yaptım genee
11&12,veeeeeeeeeeeeee işteeee benim içni en DEĞERLİİ ŞELEREEE GELLDİİİ SIRAAAAAAAAAA
kolyeee bitanemin gümüş kolyesi askere gitmeden verdi bana izne geldiğindee :a015:
bileğimdeki bileklik o taktı bana 15 haziran da o çıkartçak 81 gün sonraaa :asigim: onun eli haricinde kimse çıkaramaz
klava:
kolye yusufçuk!!! SAKIN YANLIŞ ANLASILMASIN
aşkımın bana doğum günü hediyem geçen senenin...
veeee kolyenin üstündekiiii bizim yüzüğümüzzz beni parmağaımdaaa olmalıydı ama koymak istedimmmmmm:asigim: :asigim::