- 26 Haziran 2007
- 2.082
- 9
- Konu Sahibi EU2
Çok güzel takıların var tatlım, güle güle kullan...
Buna bayıldım...:asigim:
Annen çok zevkliymiş canım, yüzük çok kibar duruyor...
Güle güle kullan... a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buna bayıldım...:asigim:
tskler canimcigim bende takarsam anca böyle büyük seyleri cünkü cok seviyorum ya fazlami kokosum ne bilmiyorum ama tasli alimli parlak seyler favorim:teytey:
:1shok:süperlerrdelikafadulden:lepi:
Hem spora hem klasiğe takıyorum bu kolyemi...:icecream:
toplu çekince güzel cıkmadı bene tek tek cektimm :icecream:
Bende bir kaç tanesini ekliyeyim...
Emitasyonlar alerji yaptığı için çok takım yok, 2 saat takıp çıkarıyorum.:çok üzgünüm:
Kurdela ve boncuklu olunca daha iyi oluyor benim için...
Diğerlerinide çekince eklerim...
Kolye ve küpeler takım değil, ayrı aldım...
Siyah hariç takamadığım bileziklerim..:çok üzgünüm:
:lepi: off off off bittim resmennn :lepi:
güle güle kullan cnm bnm :1hug:
teşekkürler canım çok fazla yüzük kullanmayınca gözüme başta çok büyük geldi ama alışınca çok sevdimmmma.s.
Güle güle kullan... a.s.
güle güle takin canim annenin sicakligini hissedersin bir nebze negüzel yayerimsenibena.s.
zaten topiğimi şenlendiren sensin canımın içi:1hug:...söz hemde ne güzelleri ile senin toka topiğindeyim:1rolleyes:..sen olmasan buraya gelicek yok zaten:dilcikar:bende kk lı hatunları süslü bilirdimlülülülülülüyok annacigim cekipde ekleme firsatim olmadi bi türlü vallahi sende saclarini uzatda bi an önce benim toka topigimi senlendir ayol :))))))))
söz en kisa zamanda eklicem yine asom benim
bu kadarcıkmı:1shok:bütün kk nın takısı bu kadarmı:1shok:bende sanmıştımki:a015::a015:ben sanmıştımkiii:a015:...dolarda taşarkokoş kaynar..ama hala umudum var
zaten topiğimi şenlendiren sensin canımın içi:1hug:...söz hemde ne güzelleri ile senin toka topiğindeyim:1rolleyes:..sen olmasan buraya gelicek yok zaten:dilcikar:bende kk lı hatunları süslü bilirdimlülülülülülü