- 9 Nisan 2009
- 2.892
- 101
- Konu Sahibi EU2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tatlılar yaaacokacimcoook..güle güle tak canobetty boop lu küpelerime bakın kızlar ,nasıl ben bide işyerindede takıyorum bunları kızsalarda ne yapayım çok seviyorum
kız matmazel ne çok cicin var:CüvCüv:çokta düzenlisin ayrıca çok sevdim bunu:)kelebekli tacına ve pembe saatine be sünger boplu küpelerine bayıldımsositososito..bebeği ilk önce senin kafan sandım:roflol:sonra uyandım işigüle güle tak kokoşum
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG] iştee bunlarr bujiterileri de sonra ekleyim onlar biraz zaman alır...
çok saol ama baktım hiç yenilerini eklememişim 1senedir hiç bişey almamışım zaten gelen arkadaşlar akrabaların kızları saolsun geldiklerinde beğendiklerini alıp giderler ama bunlar en sevdiklerim ve hepsinin anlamı var
:roflol::roflol::roflol:benide misafir eder misiniz :1shok:
çok tatlılar yaaacokacimcoook..güle güle tak cano
kız matmazel ne çok cicin var:CüvCüv:çokta düzenlisin ayrıca çok sevdim bunu:)kelebekli tacına ve pembe saatine be sünger boplu küpelerine bayıldımsositososito..bebeği ilk önce senin kafan sandım:roflol:sonra uyandım işigüle güle tak kokoşum
matmazal bunları bizimkiler gibi koysan canım daha güzel olmazmı sünger booplu şeyi bulamadım defalarca bakmama rağmen karıştırdım ya