saolun tatlım :)Gözün aydın canım
vallahiöle oldu tatlım şok oldum bende adet olmadım kisim yok neden bu gecikmeidrardaçıktı :):):) kan estine bile gerek kalmadı kese gözükü verdiaaaayyyy canım bnm yaaa çoook çok sevindimmm =))) Allah hayırlı doğum nasip etsinn.. kk ne girmedim ne zamandır bi gireyim dedim rastgele topiğe girdim aa bi de ne göreyim hamiş oluvermişsindarısı başımaa bu arada bebişin tahminen ekim gibi doğacak inş...
saol arkadaşım .. inşallah hepinize nasip eder rabbm sadce sabırtebrik ederim arkadaşım hamileymişsin :) darısı başıma canım
vallahiöle oldu tatlım şok oldum bende adet olmadım kisim yok neden bu gecikmeidrardaçıktı :):):) kan estine bile gerek kalmadı kese gözükü verdi
canm adetim 5indeydi . Yani pazar . Salı test yaptım coooookkk silik ti sadce çizgi belirsi bıraz umrsamadm baktım adet olmuorum hala hala dedm gene kistim mi tekrarladı die korktm doktora gttim adet olabilirsin dedi .yumurtlaman dengesiz dedi . Dedim gene hamile değilim. Sonnra arkadaşın biri dedi çizgi belirdiyse bidh a yap 5gun sonra yani bu c.tesi bidah aaaa çift pazartsi hemen doktora gördü keseyi bebek 1cm kese 6.5 cm :) hayrlı olsun dedi :) şimdi yan gel osman yatıorum hiiiçççte bişwy yapmıyorum.... tekniğim hiç bişi kullanmadım . Sadce adetimin 9uncu günü başladım 1gün arayla ilşkide bulunduk . Adet tarihime kadar ama hiç aksama olmdı belliki bişi kaçırıodum kaçrmamak için hiç akstmadım tatlım
canm adetim 5indeydi . Yani pazar . Salı test yaptım coooookkk silik ti sadce çizgi belirsi bıraz umrsamadm baktım adet olmuorum hala hala dedm gene kistim mi tekrarladı die korktm doktora gttim adet olabilirsin dedi .yumurtlaman dengesiz dedi . Dedim gene hamile değilim. Sonnra arkadaşın biri dedi çizgi belirdiyse bidh a yap 5gun sonra yani bu c.tesi bidah aaaa çift pazartsi hemen doktora gördü keseyi bebek 1cm kese 6.5 cm :) hayrlı olsun dedi :) şimdi yan gel osman yatıorum hiiiçççte bişwy yapmıyorum.... tekniğim hiç bişi kullanmadım . Sadce adetimin 9uncu günü başladım 1gün arayla ilşkide bulunduk . Adet tarihime kadar ama hiç aksama olmdı belliki bişi kaçırıodum kaçrmamak için hiç akstmadım tatlım
ahhh canım zor ya anlıorum seni bu ugraşlar insanı yıpratıyo ama inanki şu duyguya değer biliomusun ... ama bi rahatsızlığın yoksa benm sistemimi uygula kaçrmayeter gerisi allaha kalmışoyyy ne kadar güzel bişey yaaa 1 cm cik hehe =)) yerim ben onuuu tabisi hiçbişi yapma canım bnm 3-4 ay yatışta olne olur ne olmaz... o sana tutunmaya çalışırken ona yardımcı olmak lazım (=
bu arada bende haberler iyi değil galiba. bu aralar yumurtlama zamanım gene çalışmalara başladık. bi doktora görüneyim dedim geçen ay da az adet olmuştum. rahim duvarım kalınmış ilaç verdi. 12 gün 1 er tane iç dedi. sonra adet olacakmışım. tam adet zamanıma denk geliyo zaten. smear testi istedi. hormon testi istedi. bakalım ne çıkacak.. kafam çok karıştı..:S bu ay hamişlik yalan oldueşim de diyo ki ilacı içmesen olmaz mı bebek delisi yaa..
bu konuyla ilgili topik açıcam kuzum.
saol tatlım :):) öle olduvala ya hala şaşkınım 27 inden sonra kalp atışına gidicez ..teşekkr ederimcanm darısı hepinizin başına inşallah hayrlısı rabbmden ...Dedim bi bakiyim edsofi hamile kalmismi diye actim sayfayi ve içime doğmuş sanırım arkadasmZ hamile))) cnmm çok sevndmm senin adinaa tebrik ediyorum ne güzel bi haber boyle :)) darisi isteyen herkese ve bana da olsun inşallah :)))
saolcanım kalbine sağlık inşallah bakalım :)tebrik ederimmm arkkadaşımmm rabbimmm sağlıklı sıhatli kucaklamayı nasip etsin inşallahhhh
1.5 senenin zaten 1 senesi 2 3 ayda bi adetoldum çok zor geçti hamile zannettim hep kendimi . sonra hapı bırakalı 1 sene dolunca bi dktr buldum dediki dermoid kist var 5 cm olmş almamız lazım temmzda oldu kapalı amelyat oldum . ekimde yumurta takibi yatırdm yok .ovulasyon kullandm yok . yakı kullandm yok. ama bi yandan da doktorum dio kızım olucak acele etme dio . en son eşime test yaptrdık adetim gecikti bende muayene oldum adet olabi,lirsin dedi ama hamileolsanda ben göremem dedi tabi benm umudum yok asla ... c.tesi test yaptım amaaannn çift kantesti yaptrmadan gttimdoktoruma kesei gördüüüü :):):):) ameliyattın 6cı ayında kaldım az daha rahimflimi çektrcektım acaba kanalda yapışıklık mı var die . şidi benm yumurtalıklarım dengesizyumurtluodu bende aralıkta adetten hemen sonra 9cu gününden başladım adet tarihine kadar hep 1 gün arayla ilşkide bulundum tuttu tatlım çünkü yumurtlamayıçatlamayı tutturamıodum sende herkeste öle denesin hatta bazıları dioki adet tarihine 1 haftakala olmaz ilşkie gerek yok die .. aslaaa bu yanlışşş bence canım günleri es geçmein başında da sonunda da ortasındada heran olabilir bilemezsinztebrikler canım Allah analı babalı büyütsün tabi önce sağ salim kucağına almak nasib etsin okudumda ilk başda 1 buçuk senelik uğraşlarımdan sonra demişssin neler yaptın bunun için paylaşırmısın
1.5 senenin zaten 1 senesi 2 3 ayda bi adetoldum çok zor geçti hamile zannettim hep kendimi . sonra hapı bırakalı 1 sene dolunca bi dktr buldum dediki dermoid kist var 5 cm olmş almamız lazım temmzda oldu kapalı amelyat oldum . ekimde yumurta takibi yatırdm yok .ovulasyon kullandm yok . yakı kullandm yok. ama bi yandan da doktorum dio kızım olucak acele etme dio . en son eşime test yaptrdık adetim gecikti bende muayene oldum adet olabi,lirsin dedi ama hamileolsanda ben göremem dedi tabi benm umudum yok asla ... c.tesi test yaptım amaaannn çift kantesti yaptrmadan gttimdoktoruma kesei gördüüüü :):):):) ameliyattın 6cı ayında kaldım az daha rahimflimi çektrcektım acaba kanalda yapışıklık mı var die . şidi benm yumurtalıklarım dengesizyumurtluodu bende aralıkta adetten hemen sonra 9cu gününden başladım adet tarihine kadar hep 1 gün arayla ilşkide bulundum tuttu tatlım çünkü yumurtlamayıçatlamayı tutturamıodum sende herkeste öle denesin hatta bazıları dioki adet tarihine 1 haftakala olmaz ilşkie gerek yok die .. aslaaa bu yanlışşş bence canım günleri es geçmein başında da sonunda da ortasındada heran olabilir bilemezsinz
çok saol inşallah canım... benmkide 1 sene önce aaa ben yaptrmamöle bişi diodu ama mecbur kaldımı artık son raddeye geldimi randevuyu kendi alıo m.etme tatlım :) uyma sakın o hesaplara ovulasyonu 1 defa yaptım oda bana güvenilir gelmedi 5 gün yaptım 1 gün çift çktı bidaha yapmadım dünyada para verdm .. sen kendini garantie al gerisi allaha kalmış. 1 gün arayla yapın adetten hemen sonraki gün bidahaki adet günüüne kadarAllah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah analı babalı büyüsün. Paylaşımın için sağol çünkü bende sürekli yumurtlama günlerini internetten hesaplayıp yapıyoduk. Demekki uymamak lazım. Birde sperm testinden kaçmasalar soun ne anlayacağız:(
C koyu herzamnki gibi. T açık olan canm ... belirtilerim yok sayılır benm karnm ağrıo sürekli . büyük tuvalete bi kaç defa çıkıorum bide ani kalkşlarımda çok kasılmalarım var okdar başka bişi yok .5 ğün falan gecikmem vAR ve ameliyattan sonra hep düzenliydi bu ay böle oldu iilk defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?