canım teşekkür ederim güzel sözlerin için , ruj konusunda evet haklısın açık renk bir parlatıcı daha hoş olurmuş :kedi:
o 5. adımda cnm göz kalemini gözümün alt tarafına, eyelinerı üst kapağa sürdüm.. aslında o eyeliner (az önce bahsettiğim avon olan) krem formunda yani istersek alt göz içine de sürebiliriz ama ben istemedim fazla koyu oluyor diye yerimseniben
bu arada kızlar ben takip ediyorum avonu sürekli , bu eyeliner ve fırça satışa çıktıgı zaman mutlaka haber veririm size buradan hihoyyyt
evet canm yazmıştım önceki sayfada ben fırsat köşesinden aldım arada bir satışa giriyor yerimseniben
anladım sağol canım zemuszemus
ay evet haber versen çok memnun oluruzvereliniortak
direk son sayfadan başladım :kedi:
evet canım ben de fırsat köşesinden aldım da o yüzden sordum zemuszemus
çok güzel gözlerin,kaşların,makyajınn süper
ellerine sağlıka.s.
canım ben genelde hep tüm eyeliner çekiyorum o yüzden çok bir bilgim yok ama bugun gün içinde senin için bir deneyip buraya koyarım olur mu cnm yerimseniben
kkibele her siteye girdiğimde ilk senin topiğine bakıyorum makyaj yok mafoldumben
bugün makyaj yapıp koysana canım yaa bende bakıp bakıp yapemmm :kedi:
cok saol canım benım bende tam dıcektım goz pınarına fazla surmeden hepsın e surmemı yarım eyelıner oluyo dıcektım yazını gordum :) tesekkur ederım tatlım takıp edıyorm senı
eyeliner 1 insana ancak bu kadar yakışır zatenn maşallah sana canım ya..:kedi:
benim gözlerim ufak olduğu için eyeliner çekemiyorum olduğundan da ufak gösteriyor :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?