teşekkür ederim canımcok güzel olmş cnm eyeliner çekişine bayıldım:1shok:
çok sağol canım fırsat buldukça eklicem..kkilebe hayırlı uğurlu olsun topiğin makyajlarını çok beğeniyordum artık burdan takip edicemahh o eyeliner çekişin yok muu çok yakışıyor sana resimlerini bol bol ekle tamam mııı opuyorumnanaktan
çok teşekkürler canım , siz beğendiğiniz zaman ben de çok seviniyorum .. canım allığın markası pastel pom pom allık.. zaten 2 rengi var biri pembe biri şeftali bendeki şeftali tonlu olan yerimsenibenCanim okadar ugrasmissin cekmissin eklemissinvereliniortak
cok begendim opuyorumnanaktan
farin rengini ve alligin rengi cok güzel :asigim: alligin markasi ve rengi ne acaba:kedi:
canım eyeliner avonun kesik uçlu eyeliner fırçasıyla sürüldü.. halen daha var sanırım katologlarda 2-3 lira gibi bi fiyata almıştım ben.. eyelinerın kendisi de avonun o da krem eyeliner, küçük kavonoz gibi bir kapta en altta eklediğimr esimde var hepsi, ama yine göremezsen yarın yakından çekip eklerim cnm olur mu?cok güzel olmus ..eyeliner nasil bi fircayla sürüldü??ve hangi ürün aciklarsan sevinirim ...yada foto yap canim ..ben beceremiyorum yaaaaa.....
Harika olmuş makyajın kkibele.Smokey tarzı da yüzüne çok yakışmış.Kırmızı rujla da bütünlük sağlamışın.
gayet başarılı sende çok güzelsin maşallah
gözlerine hastayımmm delikafadulden
yine süpersin bebekalkisalkisalkis
canım süper oolmuş vallahi.bittim o eyeliner a yine!!!...:lepi::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?