- 25 Aralık 2014
- 8.151
- 27.718
- Konu Sahibi portakalfidani
Dogal görmeye alıssın gelecekte ki eşim ben Bülent Ersoy muyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah bacım ah aynı dert bende de var. Benim de göz altlarım mor-kahverengi. Hatta sadece altları değil göz kapaklarım da dahil tüm çevresi. Ve 26 ya girmeme rağmen sanki dün liseye başlamışım gibi yüzüm sivilce içinde. Ne ilaçlar ne kozmetik ürünleri heba ettim de bana mısın demedi kendileri geçse izleri kalıyor. Göz çevresi morlukları desen zaten doğduğum günden beri başımın belası. Makyaj yapmadığımda hasta mısın sorusundan tut uyuşturucu bağımlısı misin sorusuna kadar saçma sapan diyaloglara maruz kaldım ve bu yüzden makyajsız bakkala dahi gitmek istemiyordum. Ki benim göz altlarım çok ciddi boyutta kapatıcı bile tam kapatmıyor belli ediyor hafiften. 4 ay önce nişanlımla aynı eve çıktık ve o zamana kadar beni makyajsız görmemişti. Ama inan bana karşı ilgi sevgisinden bir azalma olduğunu hissetmiyorum. Artık makyaj bile yapmıyorum çünkü bende gördüğü yüzden ötesini sevdiğini biliyorum. İçin rahat olsun seni gerçekten seven insan buna asla takılmaz takılıyorsa da zaten o sevgi değildir göz tatminidir. Bende de aynı korkular vardı ama şu an ne kadar yersiz olduğunu anlıyorum :)
o lanet rimeli ve göz altı kapatıcısını sürmeyince yıkık bir haydar abiyim.
Alakasiz ama ellerinizde de var mi ?Makyajsızken hepimiz daha bir soluğuz bu garanti. Ama biraz fazla takıntı yapmışsınız, ben de çilliyim mesela, yıllarca kapatıp saklamaya çalıştım ama eşim en çok onları seviyor ben hala saklama çabasında olsam da...
O kalıcı makyaj derin bir çizgi bırakıyorAslında bir çözümü var ipek kirpik yaptırabilir ve göz altlarınız içinde kalıcı bb krem makyajı yaptırabilirsiniz böylece her daim makyajlı gibi olursunuz .