evet cnm , hani farı eyeliner gibi uyguluyorum ya bazen işte o zamanlar fırçayı önce gliserinli suya sonra da fara batırıp gözüme uyguluyoruz
teşekkürler cnm :asigim:likit eyelinerı da süper çekmişsin canım ya harika valla çook beğendim opuyorumnanaktan
tamam canım sağol bilgi için.ayrıca makyaj herzamanki gibi harika.kalemin rengi benimde çok hoşuma gitti
Selam cnm yine harikalar yaratmışsın emeğine sağlık.
kesik uçlu eyeliner fırçası nerden bulabilirim?netten baktım çok uçuk fiyatları hemde netten alışveriş yapmıorum
cnm teşekkür ederim, bendeki kesik uçlu eyeliner fırçası avonundu hatta 2 lira ya felan almıştım ama artık hç görmüyorum o fırçadan avonda , nette coastal scents sitesinde oldukça ucuz fırçalar ama netten alışveriş yapamıyorsan piyasada bulabileceğin fırçalar da yine pahalı olur cnm yerimseniben benim bildiğim mac, inglot gibi markalarda var ama 30lira civarındadır oralarda çok büyük ihtimal.. Biraz daha uygun olarak tam emin olmasam da the body shopda da eyeliner fırçası vardı, Fiyatlar orda daha uygundur cnm mac.inglota göre yerimseniben
biraz önce başka bir topikte bir arkadaşla konuşuyorduk canım, oriflame likit eyeliner ve eyeliner fırçası almış, bu ayki katalogdan alıp almadığını sordum, çünkü oriflame'in bu ayki katalogunda bu iki ürün indirimde, fırçanın fiyatı 3,90 yerimseniben
teşekkürler cnmkahverengi makyaj cok yakısmıs hemen bi söyliyim dedim
Çok hoş olmuş canım
Flormar ultra black di mi? Ben de çoğu zaman far niyetine kullanıyorum onu çok hoş oluyor.zemuszemus
teşekkürler cnm
evet cnm flormarın kalemi, benim de bu aralar favorim her gün kullanıyorum, ama biraz çabuk bitecekmiş gibi geliyor bana yerimsenibensenağlama
ben fırçayla dağıtıyorum cnm ama elle de güzel olabilir denemedim öyle yerimsenibenEvet canım ya ben de her kullanışımda açmak zorunda kalıyorum kalemi ucu hemen bitiveriyor.:bbo:
Sen fırçayla mı dağıtıyorsun? Fırçayla denedim istediğim gibi olmadı parmağımla dağıtıyorum bende.
saclarin ve kaslarinin rengi cok güzel makyajda harika olmus ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?