Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kesik uçlu eyeliner fırçası diye geçiyor. Benimkinin markası avon , ama artık avonda yok bu fırçadan, senin için coastal scentsden buldum, bu sitede de fırçaların fiyatları çok uygun en kısa zamanda almak istiyorum bunlardan :)fırça bildiğin aplikatör mü canım yoksa başka özel bir fırçan mı var zahmet olmazsa resmini koyabilir misin eğer farklı bir şeyse? :)
rica ederim cnm yerimsenibenteşekkür ederimm opuyorumnanaktan
cnm eyelinerım da coastal scentsin jel eyelinerıof ya eyeliner surmesini ogrenmek istiyorum eyelinerin hangi marka canim. Harika yapmissin ya
canım çok teşekkür ederim yerimsenibensüper gerçekten blogunu da takip ediyorum zaten eyeliner sürüşüne hayranım bendeeeeeeeeeeeee istiyorum
bu ısrarlara bir video çeker artık arkadaşımız
makyaj herzamanki gibi süper kkibele
eyelinerı cok guzel surmussun ya ben dipliner kullanıyorum genelde genede uyduruk oluyor :)
çok sağol cnm :kedipuyorumnanaktaniş makyaj da deil gözlerinin yapısı rengi süper ceylan maşallah ama makyajıda çok güzel yapmışın eyalıner çok güzel çekmişin
bana da eyeliner yakışmıyor ben de kalem çekiyorum ve süngerle dağıtıyorum, o sert görüntüyü yumuşatıyorum, ama senin gibi farla deneyeceğim eyeliner fırçası alıp, çünkü çok güzel görünüyor :hulya:
cnm eğer eyelinerın yakışmadığını düşünüyorsan gözlerini siyah,koyu gri füme rengi farlarla belirginleştirip buğulu bir görüntü oluşturabilirsin ve farın üstüne hiç eyeliner sürmeden direkt rümel sürüp makyajını bitirebilirsin. Örnek olarak da bilmiyorum izliyor musun ama aşk-ı memnudaki peyker'in makyajları genelde yoğun farlı makyajlar ama hiç eyeliner yok bazen kalın bir şekilde kalem çekiyolar