Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne demek cnm önemli değil, kullandığım eyelinerları o yukardaki linkte önceki sayfalarda yazmıştım cnm, jel eyeliner olarak coastal scents kullanıorum. Eğer internetten alışveriş yapabiliyorsanız mutlaka oradan alın derim. Çünkü orda fırça da satılıyor ,ikisini aynı anda alabilirsiniz bu sayede.Bir de diğer markalara göre çok ucuz. mesela normalde jel eyelinerlar 30lira civarında fırçaları da yine 25-30 liradır, ama bu sitede eyeliner 6.95 dolar fırça da 2 dolardan bile az,yaklaşık 3-4 dolarda kargo parası oluyor. Kesinlikle daha ucuz yani. Eğer ben netten alışveriş yapamıyorum diyorsanız da piyasada benim bildiğim mac'de var. Ama pahalı biraz, bir de sephora,inglot gibi marka
internetten alışveriş yapmıyorum link de florrmar ve goldenrose da yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam onları da tavsiye edermisiniz bugün de makyajınız güzel olmuşşşş
anladım cnm ben yarın alt ve üste çekicem eyelinerı cok sevdim yaa kalemlern pabucu dama atıldı bu gidişle:)tek sorun gercekten cok zor cıkmasıtemizlerken baya bi pamuk ve temizleyici kullanmak zorunda kaldım deneme amaçlı garnierin makyaj temizleycisni ve diadermine nin 3 in 1 olan sıvısını almştım 2 si de başarısız bu konuda öle üstten bi alıolar rimeli falan maybelline 2 fazlı anca cıkardı bitince neutrogena ya da lancome bifacil düşünüorum sen cıkarırken böle sorunla karşılasıomusn
makyajın çok gzl olmuş canım:)
hayırlı olsun cnm, eminim sen de çok güzel yapacaksındır yerimsenibenmakyajın mükemmell! çok özendim ve hemen kendime senin eyelinerından sipariş ettim sabahın köründe, fırça konusunda kararsız kaldım ama Synthetic Fine Liner Brush'ı seçtim , umarım senin kadar başarılı kullanabilirim hihoyyyt
paylaşım için teşekkürler kibele...çok güzel anlatmışsın ...resimlerin de öyle tabiki....a.s.