KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

merhaba aradaşlar,ben de türkçe öğretmeniyim.3.yılımı çalışıyorum.sohbet bölümüne bi başlık da ben açmıştım ama tepki gelmiş evlilikle ilgili değil diye,burdan haberim yoktu.burdan devam ederiz artık

mrb kızlar görmeyeli bizim topic baya ilerlemiş yeni arkadaşlar hoşgelmiş sefa gelmiş

merhaba arkadaşlar..ben henüz öğretmen adayıyım son sınıfım.bi selam vereyim dedim meslektaşlarıma :) branşım ingilizce a.s

allah yardımcımız olsun gerçekten bu evrak işleri yoruyor insanı.bende planlarla uğraşıyorum.bazı derslerin içinden çıkamadım...kafamçokkarıştı

allah yardımcımız olsun gerçekten bu evrak işleri yoruyor insanı.bende planlarla uğraşıyorum.bazı derslerin içinden çıkamadım...kafamçokkarıştı

daha şimdiden bayram için oyun şiir falan hazırladım ya bişey kalmadı hemen başlarız çalışmaya.sen hangi derslerin içinden çıkamadın,sorun ne canım?

bende 11 aylık beden egitimi öğretmeniyim ...erken yaşta mesleğe baslamak güzel ama zorlanmadıgım da olmuyo yaa..(ögrencilerim açısından ..:))kaydirigubbakcemile3 :teytey: :mymeka:

bende 11 aylık beden egitimi öğretmeniyim ...erken yaşta mesleğe baslamak güzel ama zorlanmadıgım da olmuyo yaa..(ögrencilerim açısından ..:))kaydirigubbakcemile3 :teytey: :mymeka:

:)) hayırlı olsun cnm bnm pazartesi günüm boş diğer günlerde 4 6 saat dersim var carsamba da 2 saat bu sene ekdersim olmaycak onun için üzülüyorum yeni evliyim acıkcası borçlarımız da vardı ama hayırlısı olsun nasip böyleymiş

eğitimci arkadaşlar istiyorum ki kk da eğitim bölümü de diğer bölümler gibi aktif olsun ilerlesin katılım cok olursa ben o kadar mutlu olacağım

daha şimdiden bayram için oyun şiir falan hazırladım ya bişey kalmadı hemen başlarız çalışmaya.sen hangi derslerin içinden çıkamadın,sorun ne canım?

süpersin cnm ya.ben matematik ve türkçe planlarının içinden çıkamadım hazır taslak bulamadım olsa değiştireceğim kendime göre.ama yoksenağlama

merhaba arkadaşlar ben de türkçe öğretmeniyim aksarayda görev yapıyorum şu an doğum iznindeyim 9 ekimde başlayacağım yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olsun

X