KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

Teolog geçmiş olsun canım.
Biz de az önce kurul toplantımızı yaparak ikinci yarıyılı resmen başlattık. Hayırlı uğurlu olsun.

teolog çok büyük geçmiş olsun. Bu karlı havalarda baya dikkatli olmak gerek allah korumuş arkadaşım.

4 gündür müfettişler var okulumuzda daha bi 4 gün kalacaklarmış henüz teftiş etmediler beni, yarın bekliyorum. allahım birde o kadar ayrıntıya ve dosyalara takılmış durumda ve o kadar çok eleştiriyolarmış ki tüm öğretmen arkadaşlarım illallah ettiler.Bakalım bana ne kulp takacaklar? Gerçi çokta dert etmiyorum sositososito

bu ne hız ya Bismillah teftişe başlamışlar...

kolay gelsin ,inşallah sorunsuz atlatırsın

Maşallah, bu ne hız. Bir an önce sorunsuz atlatın inşallah.
Bizimkiler de birinci yarıyılın sonuna doğru rehberlik için geldiler. Evraktan başka bir şey yok istedikleri. Sosyal Etkinliklerden proje, gönüllü veli uygulaması falan istiyorlar. Sınıf içi performans notunun bile belgesi olmalıymış.
Bakalım ne zaman gelecekler tekrar...

merhabalar,
hepinize iyi haftasonları diliyorum. bu hafta nasıl geçti anlayamadım bile.
teologcum geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
gripincim okulun o kadar büyük mü ki 4 günde bitiremediler.
yeni dönemin hepimiz için hayırlı olmasını ve başarılı geçmesini diliyorum....

bu arada ilk haftayı da bitiriverdik hemen

Evet bitti ama bana çok uzuzn geldi nedense, sanki ikinci haftayı bitiriyormuşuz gibi hissettim dün ve bugün...bilmiyorumkismile

Bu arada geçmiş olsun Teo cum Allah daha beterlerinden saklasın... :Saruboceq:

Bu arada eş özründen tayin istemiştim ya maalesef sadece 1 puanla olmadı. :sinifsinif:

Bir ek atama olacak lafları dolanıyor ama doğru mu bilmiyorum haberi olan var mı? Benim umudum kalmadı artık ama bazı okullar eksik kontenjanları tam olarak bildirmedikleri için ek atama olacak diyorlar ama sanmıyorum ben.

üzüldüm canım,ek atamayı duymadım ama inşallah gönlüne göre olur.Haftaya bugün anadolu lisesi atamasının sonuçları açıklanacak bakalım.

sözleşmeli arkadaşlar gözünüz aydın ek atama için başvurular 15-19 şubatta yapılacak. hayırlısıyla eşlerinizin yanına gidersiniz inşaallah....

Atama bekleyenlere kolaylıklar ve sabırlar diliyorum.
Atama ve tayin beklemek zordur, bilirim.

benim 2 haftadır netim yoktu.herkese merhabalar yeniden.yeni dönem hayırlı olur inşallah.ek atamayıda duymadım,bi yazıverin kızlar detayları ya..

Arkadaşlar ek atama sadece sözleşmeliler içinmiş, biz kadroluların ne günahı var, ben bir puanla atanamadım, ek atama olacak diye insanı umutlandırıyorlar, sonra da diyorlar ki siz kadrolusunuz size ek atama yok bu ne biçim adalet yaa... Çığlık atmak istiyorum...klava:

caycancım 15-19 şubat arasında meb.gov' dan başvuru yapılacak.sadece sözleşmeliler başvurabilecek. bildiğimiz bu.inşaallah tüm eşinden çocuğundan ayrı kalanlar bir araya gelir.
hisçim sistem baştan saçma evliliğin sözleşmelisi kadrolusumu var ki eşdurumundan böyle bir ayrım yapıyorlar Allah yardımcınız olsun

Merhaba arkadaşlar geçmişi okuyamadım ama en kısa zamanda okuyup siz meslektaşlarımla güzel paylaşımlarda bulunmak istiyorum aranızda banada yer vardır degilmi.
Herkese güzel bir pazar ve güzel bir sevgililer günü geçirmenizi dilerim.Sevgililer gününüz kutlu olsun.

hoşgeldin serenatçım
caycancım inşallah bu sefer olur da kavuşursunuz
hisciğim çok klasik olacak belki ama her işte hayır vardır canım,ben 3 atamada da gelememiştim,hep bunu düşündüm,son atamayla geldim şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…