yok cnm cok şükür birlikteyiz eşimin işe hergün gidip geliyor 40 km mesafede işyeri ama yollar cok kötü özellkle kışın karlı buzlu
bu arada dün eşimle kaza yaptık arabayı ben kullanıyordum karda kaydırdım arabayı şarampole gitmeyelim diye ters kırdım direksiyonu duvara carptık çok şükür sadece tampon kısmı hasar gördü
4 gündür müfettişler var okulumuzda daha bi 4 gün kalacaklarmışhenüz teftiş etmediler beni, yarın bekliyorum. allahım birde o kadar ayrıntıya ve dosyalara takılmış durumda ve o kadar çok eleştiriyolarmış ki tüm öğretmen arkadaşlarım illallah ettiler.Bakalım bana ne kulp takacaklar? Gerçi çokta dert etmiyorum sositososito
4 gündür müfettişler var okulumuzda daha bi 4 gün kalacaklarmışhenüz teftiş etmediler beni, yarın bekliyorum. allahım birde o kadar ayrıntıya ve dosyalara takılmış durumda ve o kadar çok eleştiriyolarmış ki tüm öğretmen arkadaşlarım illallah ettiler.Bakalım bana ne kulp takacaklar? Gerçi çokta dert etmiyorum sositososito
bu arada ilk haftayı da bitiriverdik hemen