KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

canım zaten şu anda resmi tatilde olduğun için ülkenin her yanındaki hastaneye gitme hakkın var. kendi ilinden sevk ettirmek zorunda değilsin o izinsiz olduğun zamanlarad geçerli:

canım zaten şu anda resmi tatilde olduğun için ülkenin her yanındaki hastaneye gitme hakkın var. kendi ilinden sevk ettirmek zorunda değilsin o izinsiz olduğun zamanlarad geçerli:

hımmm anladım,peki gideceğim hastaneye herhangi bi izin belgesi falan götürmeme gerek varmı?Sadece kimliğim yeterlimi? teşekkürler buarada cevapladığın için

hımmm anladım,peki gideceğim hastaneye herhangi bi izin belgesi falan götürmeme gerek varmı?Sadece kimliğim yeterlimi? teşekkürler buarada cevapladığın için

canım, sevk kalktı dediler ben de dün okulu aradım öyle bir yazı gelmedi dediler ben de sevk almak durumunda kaldım. madur olmaman için hastaneyi bir ara ya da yakınlardaki bir okula gidiver... izin belgesine falan gerek yok ara tatilde olduğumuz için. ama sen tek başına izin alıp gelseydin çalıştığın ilden izin kağıdı isterlerdi.

tatil nasıl geçiyor arkadaşlar,ben memleketten döndüm,kısa bir tatil oldu

Tekrar mehaba arkadaşlar. Az önce okulumu aradım sevk almak için.
Sevk ve sağlık karnesi kalkmış kesin olarak. Az sonra sevksiz olarak gideceğim hastaneye.
Bilginiz olsun :))

Arkadaşlar yeni dönem hayırlı olsun... hepinize başarılar. bir solukta haziranı görün inşallah. ben doğum iznindeyim 20 yıldır ilk defa okulların açıldığı gün okulda değilim. çok garip bir duygu...

herkese başarılı ve sorunsuz bi dönem diliyorum. Yaz tatili çabucak gelsin inşallah...

Herkese iyi dönemler diliyorum. ınşallah güzel ve çabuk geçer.

yok cnm cok şükür birlikteyiz eşimin işe hergün gidip geliyor 40 km mesafede işyeri ama yollar cok kötü özellkle kışın karlı buzlu
bu arada dün eşimle kaza yaptık arabayı ben kullanıyordum karda kaydırdım arabayı şarampole gitmeyelim diye ters kırdım direksiyonu duvara carptık çok şükür sadece tampon kısmı hasar gördü

Allah korusun teologcum,iyi ki bir şey olmamış,çok dikkat etmek lazım buzlu yollarda

geçmiş olsun canım ,özellikle kışın gerçekten daha bir zor araba kullanmak.

bende arkadaşlarımın dileklerine katılıyorum. sorunsuz ve güzel bir dönem diliyorum. heyecanla mart ayını bekliyorum. il içi sıra tayi ile istediğim okula gidebilirim inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…