Arkadaşlar bilen varsa yardımcı olurmu acaba,bi sorum varda..Bulunduğum ilden başka bir ildeki hastaneye gitmek için eskiden kendi ilimdeki bir doktorun başka ile sevk etmesi gerekiyordu ya,şimdi sevk olayı kalktığı için istediğim ildeki hastaneye doktor sevk etmeden gidebiliyormuyum?? Örneğin,İzmirde yaşıyorum diyelim Denizlideki bir hastaneye sevksiz gidebilirmiyim? Bilen varmı ?
canım zaten şu anda resmi tatilde olduğun için ülkenin her yanındaki hastaneye gitme hakkın var. kendi ilinden sevk ettirmek zorunda değilsin o izinsiz olduğun zamanlarad geçerli:
hımmm anladım,peki gideceğim hastaneye herhangi bi izin belgesi falan götürmeme gerek varmı?Sadece kimliğim yeterlimi? teşekkürler buarada cevapladığın için
tatil nasıl geçiyor arkadaşlar,ben memleketten döndüm,kısa bir tatil oldu
cerenora hamilesin galiba,yat dinlen tabi,sağlıkla doğar inş bebişin
çok üzüldüm canım, eşlerin farklı yerlerde olması beni çok üzüyor. zamanında benide çok zorlamıştı bu durummafoldumben eşin ile aranızdaki mesafe çok mu uzak ? dilerim yaz dönemine isteyebilirrsin
yok cnm cok şükür birlikteyiz eşimin işe hergün gidip geliyor 40 km mesafede işyeri ama yollar cok kötü özellkle kışın karlı buzlu
bu arada dün eşimle kaza yaptık arabayı ben kullanıyordum karda kaydırdım arabayı şarampole gitmeyelim diye ters kırdım direksiyonu duvara carptık çok şükür sadece tampon kısmı hasar gördü