KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

miskokulum gene olmadı canım,96 da kaldı atama,zaten ümidim yoktu,bu şartlarda en az 2 yıl daha burdayım

canım ya sıkma canını... oğlunu çıkarıp ağlatsaydın biraz olurdu belki klava:
gün doğmadan neler doğar umarım bir an önce eşinin yanına gidersin...

caycancım inan çok üzüldüm.ınşallah bu yaz gideceksin eşinin yanına,ümitliyim

caycan ben de çok üzüldüm ama daha atama yapıalbilir en olmadık zamanlarda yapılıyor bazen ek atamalar yapılıyor sıkma canını hayırlısı inş

Caycan, üzülme canım.
Ben tam 6 yıl tayin bekledim. Eş durumu tayinleri yoktu o zamanlar. Bu nedenle de göreve 7 yıl gecikmeli olarak başladım.
Yaşıtlarım emekli oldu, ben hala buralardayım.
Her şeyin hayırlısı olsun canım, öyle dua et.

kızlar benim arkdaşım şu an doğum izninde (8 hftalık) ama tayini çıktı ağrı'ya, orda başladı ancak ücretsiz izin tekrar gitmesi gerekiyor bebekle de çok zor üstelik kızı loğusayken taa oralara kadar yordular bi çay bile ikram etmemişler kızın da çok gücüne gitmiş şimdi heyet raporu alayım diyor izni bittiği gün gidip rapor alsa herhangi bir sağlık kuruluşundan, sonra da bulunduğu yerdeki milli eğitime götürse oluyor değil mi?ben rapor almadığım için bilmiyorum direk izin kullandım. bu arada ilk tayini daha doğrusu kurumlar arası geçiş yaptı.
ben normal tayin isteyeceğim ne zaman açılıyor kızlar eş durumundan il dışı. burda 3 yıl bitti git gel çok zor oluyor bebek de var

bu ne biçim sistem yaa
böyle saçma bir şey olabilir mi
AİHM e gitsen kazanırsın valla
sen orda ayrı bir ev açıyorsun eşin başka bir şehirde
o zaman çalışsan ne çalışmasan ne
yerinde olsam ücretsiz izin alırdım.
tabii şartlarının ne olduğunu, izin alma hakkının olup olmadığını bimiyorum.
ben kendi şartlarımı düşünerek yazdım bunları.
inşallah bir an önce kavuşursun eşine.

Eğitimde kaliteymiş...
Parçalanmış ailelerle hangi kaliteden sözedilebilir ki?
Sen karı kocayı ayır, ondan sonra da yüksek performans bekle.
Hem de boğaz tokluğuna...

destek veren tüm arkadaşlara çook teşekkür ederim,inan moral oluyosunuz bana.gerçekten çok bunaldım artık ama şuan ücretsiz izne ayrılacak durumdada değilim maddi olarak. eğer ağustostada olmazsa ayrılacam,biraz birikim yapmam ödemelerimi halletmem lazım. hergece kabusla uyanmak çok zor,iyice psikolojim bozuldu artık. hergece kendimi motive etmeye çalışıyorum ertesi güne ama olmuyo.bu dönem nasıl geçecek bilmiyorum.allahım yardım etsin benim durumumda olan tüm arkadaşlara..

ya kızlar bu toplum hizetleri bunalttı beni,siz neler yapıyosun toplum hizmetinde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…