KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

miskokulum teşekkür ederim.
geçmişi okuyayım dedim ama 27 sayfa okuyamadım.

helinim teşekkür ederim bilgilendirmen için..
miskokulum amin canım ya,bu 5. başvurum olacak artık gitmek istiyorum.biz sözleşmelilere il emri verseler çoktan kavuşurduk ailelerimize,çocuklarımız babasız büyümezdi.bizi bu duruma sokanları allaha havale ediyorum..

Miscim ben de öyle diyorum zaten her şeyde bir hayır vardır diye, napalım züğürt tesellisi işte. Ben şehir olarak eşimden ayrı değilim Allaha şükür evimden gidip evime geliyorum, ama ilçe olarak ayrıyız, günde toplam dört saat hatta bazen daha fazla yol gidip geliyorum, tabiii bu sadece yol olsa iyi in bin aktarma yap, soğukta otobüs ya da bir araba gelir diye bekle, bir de çalıştığım köyde ulaşım sorunlu bazen araba gelse de otostop yapıp binsek diyoruz tabii bu da ne kadar güvenliyse.... Milli eğitim bakanlığı öğretmenlerine bu kadar değer biçiyor işte, eğitime değer yok ki bize olsun boş versene bir beşinci atamada gideriz artık tabiii Nimet hanım açmaya layık görürse...klava:

seninde işin zor be tatlım.senelerce uğraş eşinle aynı şehire gel,sonra arana yüzlerce km koysunlar,yollarda çile çek.bide ev işi var,eşinede vakit ayıramazsın.ama adamı olanlar il içinde evinin yanındaki okula görevlendirilirler,senin benim gibilerde senelerce çile çekerler.allah bu başımızdakilerin belasını versin.okadar okuduk ama bazen b oşa okuduk diyorum.askeriye askerine değer verir,emniyet polisine ama bizim başımızdakiler bizi adam yerine koymuyo.doğuda çalışıp 5 kuruş fazla almayan,hakkımıza razı olan gene bizleriz ama biz sessiz kaldıkça ezilmeye devam edeceğiz buda belli.birlik olmamız lazım arkadaşlar,ancak böyle kazanırız..

Evet zor gerçekten ama napalım katlanıyoruz işte.... Allah hepimize kolaylık ve sabırlar versin. Birlik olmamız lazım elbette, biz milli eğitimi bu konuda eleştirince sözleşmeliler üzerine alınıyor derdimiz onlarla değil, baştan beri sözleşmeli kadrolu ayrımına karşıyız zaten. Bir işi de tam yapsalar ölürler. Şu ülekede en berbat çalışan bakanlık bence milli eğitim, halbuki geleceğimizi çocuklarımızı emanet ediyoruz onlara, yakında bizi de özelleştirilerse şaşırmayacağım zaten. Hakkımızda hayırlısı...

arkadaşlar teftişimi sorunsuz atlattım, rahatladımkaydirigubbakcemile2 Bu arada ailesinden evinden uzaklarda çalışmak zorunda kalan ve tayin bekleyen tüm meslektaşlarım için dua ediyorum.Umarım istediklerini elde ederler en kısa zamanda.

günaydın arkadaşlar,
caycancım tercihte bulundun mu? puanın kaç? en çok seni merak ediyorum desem yalan olmaz . çocuk olunca ayrı olmanın sıkıntısı daha da zor çünkü. kısa bir dönem de olsa bunu yaşadım Allah yardımcın olsun canım....

tercih yaptım canım puanım 61.en son 102 de kaldı atama.2 yer açmışlar sadece umudum yok yani.ilgin için çok sagol canım ama galiba bu şartlar altında 2 sene daha burda puan biriktirmem lazım.2 buçuk yıldır burdayım ve artık gerçekten çok bunaldım.kendimi düşünmüyorum artık,tek dileğim oğlumun babasına kavuşması.en erken 3 ayda bir görüşüyoruz,çocuk babasını tanımıyo,ilk dişini görmedi,emekleyişini görmedi,ilk kelimelerini duymadı ve biliyorumki ilk adımlarınıda göremeyecek.bi insanın hayatındaki en önemli devre olan ilk 2 yaşında biz burda olacağız anlayacağın.oğlumun gelişiminde problem olmasından korkuyorum.ne yapacağımı şaşırdım,okula koşarak giden ben artık isteksiz gidiyorum bikaç gündür.galiba bunalıma falan giriyorum.bizi bu duruma düşürenleri allaha havale ediyorum..

kızlar selam eş durumundan il dışı atamalare kadrolular için ne zaman başlıyor hiç haberm yok ben bu yıl izinliyim bana da haber verir misiniz

miskokulum gene olmadı canım,96 da kaldı atama,zaten ümidim yoktu,bu şartlarda en az 2 yıl daha burdayım

miskokulum gene olmadı canım,96 da kaldı atama,zaten ümidim yoktu,bu şartlarda en az 2 yıl daha burdayım

Çok üzüldüm caycan ümidini kaybetme canım bizler de öyle atama bekliyoruz işte, devletimiz biraz da eğitimi ve eğitim verenleri düşünse kıyamet kopar zaten... Hakkımızda hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…