KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

bizim müdür yardımcısı herkes pazartesi gününe kadar her türlü bilgiyi geçsin e-okula dedi. Pazartesi bitirdik işleri. kendisi de pazartesi gece 03:00'da okula gelmiş, e-okul tıkır tıkır işliyordu dedi =) Karneleri çıkartmış.
Bizim ilçede sadece bizim okul karneleri çıkartmış zaten.
Ya canım bizim müdür de pazartesiden beri uğraşıyor.En azından benim karneleri çıkarmak için uğraştı.Ben salıdan sonra yoktum okulda.salı imzalayayım diye düşünüyorduk ama olmadı.
Biraz da şans işi bizde işimizi cumadan bitirmiştik.

gerçekten velilere başka bi sistemden notlar gözükse.aynı sistem üzerinden değil de.daha iyi olur galiba

slm öğretmen arkadaşlarım.tatiliniz hayırlı olsun şimdiden.size bişey sormak istiyorum ben önlisans mezunuyum.bu yıl öçıköğretime kayıt yaptırdım işletmeye.küçüklüğümde hep hayalim okulöncesi öğretmenliği olmaktı ama o zamanlar çalışmak pek işimize gelmiyordu.ama şimdi çook pişmanım.lisans mezunu olduğumda bu gibi yerlerde veya kreşlerde çalışma gibi imkanım olur mu?pek bilgim yok bu konu ile ilgili.yardımcı olursanız sevinirim:sinifsinif:
Sanmıyorum canım
en azından okul öncesi öğretmenliği,yada çocuk gelişimi mezunu olmak gerekli diye biliyorum.
Bu alanda eğitim almış olman lazım.

Herkese iyi tatiller arkadaşlar.

tüm öğretmen arkadaşlarım umarım sorunsuz bir dönem geçirmişsinizdir, hepinize iyi tatiller... ben doğum izninde olduğumdan veremedim minişlerimin karnelerini...

samp7a7eaf613ed6f0c1.jpg

Hepimize iyi tatiller arkadaşlar...

Memlekete gideceklere de iyi yolculuklar. Ben bir hafta sonrasına erteledim Antalya ya gitmeyi...

Nasıl gidiyor tatil arkadaşlar? Bana hala pazartesi okula gidecekmişiz gibi geliyor kaydirigubbakcemile3

Tatil nasıl gidiyor hanımlar... Hiç kimseden ses soluk çıkmadığına göre herkes bir yerlere gitmiş olmalı. Ben haftaya gidiyorum Antalya ya, bu sıralarda da sürekli film izleyip kitap okuyorum, bir de kafamı dinliyorum...zemuszemus

ek dersler aartmışmı kızlar...
net 6.77 dio bi sitede??? bilgisi olan var mı?

Harca harca bitmiyor maaşlar. Bir de zam yapıp kafamızı karıştırmasınlar.
Sonra düşün dur nereye harcasak diye...

eş durumundan tayin isteyeemiyorum eşimin sigortalı gün sayısı 312:KK43:(

çok üzüldüm canım, eşlerin farklı yerlerde olması beni çok üzüyor. zamanında benide çok zorlamıştı bu durummafoldumben eşin ile aranızdaki mesafe çok mu uzak ? dilerim yaz dönemine isteyebilirrsin

Arkadaşlar bilen varsa yardımcı olurmu acaba,bi sorum varda..Bulunduğum ilden başka bir ildeki hastaneye gitmek için eskiden kendi ilimdeki bir doktorun başka ile sevk etmesi gerekiyordu ya,şimdi sevk olayı kalktığı için istediğim ildeki hastaneye doktor sevk etmeden gidebiliyormuyum?? Örneğin,ızmirde yaşıyorum diyelim Denizlideki bir hastaneye sevksiz gidebilirmiyim? Bilen varmı ?

X