KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

canım bizde mecbur tuttular not defterini,sanki internete geçmiyoruz.

bu işgüzar müdürlere de sinir oluyorum
illa bir şeyleri zorlaştıracaklar :eek:klava:

Evet canım ya Çorum da iken bize de zorunlu tutmuşlardı bazı müdürler böyle maalesef. İmza ile alıp tekrar imza ile teslim ediyorduk. Ankara ya atanınca bu konuda rahat ettim Allah a şükür...

nasılsınız ogretmenler ben habıre yazılı okuyorum sozlulere baslamadım bıle

nasılsınız ogretmenler ben habıre yazılı okuyorum sozlulere baslamadım bıle

Sağol canım.. Ben geçen hafta yazılıları ve sözlüleri hallettim. O yüzden rahatım. Böyle iyi oluyormuş. Bu hafta ve gelecek hafta da sürekli quiz ve tekrar alıştırma filan yapacağım.
Sana kolay gelsin canım. a.s.

slm kızlar
şu e okul belasından kurtulmaya çalışıyorum ben de
heryere not gir gir bitmiyo offff ne sıkıcı

ne güzel ya bi haftayı daha bitirdik iyi kötü.tatile bir hafta kaldı yaşasın.2 hafta sonra dönecek olsakta artık iyice yorulduk,bu tatile hepimizin çooook ihtiyacı var..

E okul yavaşladı gene... benneyaptımki Gece gireceğim okunan kitapları... Benimkiler az okumuş Allahtan... kaydirigubbakcemile3

Bu arada şükür ki il içi tayin isteyebileceğim bu sefer. 8 okul var kontenjanda. Acaba çıkar mı kızlar ya dua edin... :Saruboceq:

bir hafta kaldı tatile :lepi:
öğrenciler bile benim kadar sevinmemiştir tatilin yaklaşmasına hihoyyyt

bir hafta kaldı tatile :lepi:
öğrenciler bile benim kadar sevinmemiştir tatilin yaklaşmasına hihoyyyt

Evet hepimiz çok yorulduk, hak ettik artık bu tatili... Ben de çok seviniyorum ve dört gözle bekliyorum...kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

Evet hepimiz çok yorulduk, hak ettik artık bu tatili... Ben de çok seviniyorum ve dört gözle bekliyorum...kaydirigubbakcemile3hihoyyyt
:sm_cool:
ben bu dönem çok yoruldum. ÖSS hazırlık kursu acayip yordu beni.
dönem sonlarında daha çok yoruluyor insan.bir sürü ıvır zıvırla uğraşıyoruz. bir de e-okuldaki sorunlar bizi çileden çıkardı.bugün okunan kitap sayısını girecektim ama olmadı.kalemle yazdım ben de =)

X