KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

Bir veli olarak tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlar,sağlıklı,enerji dolu yıllar dilerim...Hepinizin emeğine sağlık..a.s.

Hepınızın ögretmenler gunu kutlu olsun canlar... Böyle kucuk ve mahrum bır yerde ogrencılerımın bırseyler yapmaya calısması benı cok duygulandırdı anlatamam.Herkese sevgiler...

tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.herşey için sağolun.çocuklarımızda çoooooooook emeğiniz var.

retmenlergntm7.gif
tüm meslektaşlarımın ögretmenler gününü kutlarımopuyorumnanaktan

TÜM ÖĞRETMENLERıN ÖĞRETMENLER GUNU KUTLU OLSUNa.s.

Öğretmenler günümüz kutlu olsun. Nice yıllara inşallah...
Kutlayan arkadaşlara da teşekkürler...

okuluna bir yazıcı dahi almaktan aciz, öğretmenliği sadece dersine vaktinde girip çıkmayı öğretmenlik sayan, öğretmeninin öğretmenler gününü dahi kutlamayan, köyden kalkıp 30 km ötedeki ilçenin sözde öğretmenler günü kutlamasına gitmediğimiz için soruşturma , kınama vb. ile tehdit eden, öğretmenler gününü dahi böyle zehir eden zihniyetin olmadığı bir öğretmenler gününü hayal ediyorum:KK43:(çok şey mi istiyorum :KK43:

kusura bakmayın o kadar doldum ki :eek:klava:
tüm öğretmenlerimizin ve tüm annelerin öğretmenler gününü kutluyorum. Annelerin diyorum çünkü ilk öğretmenimiz annelerimizdir.... a.s.

öncelikle başöğretmenizim ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olmak üzere

bu güzel mesleği hakkıyla icra etmeye çalışan bu uğurda üzerine düşan sorumluluğun farkında olarak özverili olmanın önemini kavrayan ...

tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günün kutluyor ve canı gönülden teşekkür ediyorm..

tüm öğretmenlerin ve öğretmen adaylarının günü kutlu olsun hanımlara.s.
retmenlergntm7.gif

okuluna bir yazıcı dahi almaktan aciz, öğretmenliği sadece dersine vaktinde girip çıkmayı öğretmenlik sayan, öğretmeninin öğretmenler gününü dahi kutlamayan, köyden kalkıp 30 km ötedeki ilçenin sözde öğretmenler günü kutlamasına gitmediğimiz için soruşturma , kınama vb. ile tehdit eden, öğretmenler gününü dahi böyle zehir eden zihniyetin olmadığı bir öğretmenler gününü hayal ediyorum:KK43:(çok şey mi istiyorum :KK43:

helinim senin adına üzüldüm kimileri çok güzel bişekilde kutluyor kiminnki iyi gecmiyor bnm de pek iyi gecti sayılmaz bu sene için diyorum

tüm öğretmen arkadasların bu özel gününü kutluyorum.
benim için çok güzel bir gündü.kendi okulumuzsa sevgili öğrencilerim(köy okulu) sınıfa girdiğimde yine beni süprizle karşıladılar;geçen yıl ki gibi.yürüyeceği yerlere gül ve karanfil dökmüşler;iyi ki bizim sınıf öğretmeniizsiniz deyip başımdan aşağıya gül yaprakları attılar.küçücük bütçeleriye para toplayıp bana altı mumlu servis tenceresi almışlar(merkezden bir öğretmen arkadasa aldırmışlar)düşünmeleri öyle mutlu etti ki beni;
ardından merkeze lisedeki kutlamalara katıldık ve eşim tüm öğretmenler adına bir konuşma yaptı özellikle belli yerlerinde gözlerimin içine bakıp gülümsemesi beni çok heyecanlandırdı.
tabi bu günde canımı sıkan şeyde bu kadar güzel ve özenle hazırlanmış programda dinleme zahmetinde bulunmayan;telefonlarının sesini kısma gayretinde bulunmayan ama herhangi bir törende bir öğrenciden çıt çıksa etmediği hakareti bırakmayan öğretmen arkadaslarım!!
hepinize hep hatırlandıgınız;idealinizin hiç bitmeyeceği uzun bir gelecek diliyorum.
kelebeklerin ışığa koştuğu gibi,çocuk yürekler,genç kalpler sevgiye koşar.Bunun için sevgiyi sunanın,sevgiyi haketmesi gerekir.En çok sevilen öğretmen,en çok seven öğretmendir..

hepimizin bu günü kutlu olsun arkadaşlar.benim günüm biraz sıkıcı geçti çünkü okulumuz gene tatil edildi ve kutlama tören falanda yapılmadı.bu yılki öğrencilerimiden 3 ü gelip ufak bişeyler almışlar.düşünüp evime kadar gelmeleri yeter.ama geçen sene okuttuğum köydeki öğrencilerim ilçeye evime gelen arkadaşlarıyla mektuplar yollamışlar.en çok buna sevindim.o mektuplarını da geçmiş senelerde bana yazılan her mektubu koyduğum küçük sandığıma ekledim sevinçle.henüz 4 yıllık öğretmenim ama bu mektupların sayısı arttıkça ben işime daha bi aşkla sarılıyorum.kaç meslek sahibinin böyle böyle bi günü varki?evet zorluklar çekiyoruz ama genede seviliyoruz,sayılıyoruz gibi geliyo.hepinizi öpüyorum arkadaşlar.daha nice coşku ve kıvanç dolu günler kutlarız inşallah..

beni bugün en mutlu eden şey kayınvalidemin görümcemin ve nişanlımın dayısının eşinin arayıp öğretmenler günümü kutlaması oldu kaydirigubbakcemile3

öğretmenler günümüz kutlu olsun arkadaşlar
güzel birgün geçirdim iki öğretmen arkadaşımın bebeği oldu öğretmenler günü hediyesi verdi ikiside eşine bebek gördüm yemeğe gittik eşim ve oğlumla okulda kutlamada güzeldi öğrencilerim şarkı hazırlamış galiba en güzel öğretmenler günüm buydu

X