- 28 Aralık 2008
- 3.773
- 3
merhaba;bende sosyal bilgiler öğretmenliği mezunuyum;kpssye iki kere girdim;biri gçeen yıl dogum yaptıktan 10 gün sonra;biriside kızımı kaybettikten sonra maalesef 73 ün üstüne çıkamadım..zor günler geçirdim hele geçen sene..anlatamam..ücretli öğretmenlik için basvurdum geçen yıl;1 yıl boyunca manisanın ilçesinin köyünde çalıştım;çok güzeldi;müdürüm;tüm öğretmen arkadasalr acaip destek oldu;bende tabi elimden geledi yaptım;o kadar iyiler ki okulun servis ücretinde yardımcı oldular;ek derslerde yardımcı oldular;ve okul müdürüm başarı plaketi hazırlayarak veda etti geçe nsene sonunda..
gelelim bu seneye;psikolojik olarak biraz daha iyiyim;öğrencilerimin sbs sosyal bilgiler başarıları ilçede konuşulmuş;milli egitim müdürümüz bugün aradı;aynı okulda yine baslamamı istediklerini söyledi..bende işlemlerin tamamlanmasını bekliyorum..işte böyle arkadaslar..
her yerde ben öğretmenim demeye çekindim geçen yıl;arkadaslarım ve ailem kızıyordu çünkü ben hemen ücretli öğretmenim diye vurguluyordum;bu sene sınavdaan çıktıgımda çok agladım(saglık nedenlerimden ötürü 2 saat önce çıkarıldım sınavdan)kardeşim bana "abla sen öğretmensin dedi;atansanda atanmasanda"kendine haksızlık etme artık dedi..
biraz uzun oldu ama böyle işte arkadaslar..
Hepinize güzel bir eğitim öğretim yılı diliyorum..
meraba canım bu kpss engelini aşmak zor zanat benim görümcem 92 puan aldı kpssden ama fizikten öğretmen almadılar işte öle bekliyo çok büyük haksızlık öğretmenlerimize aynı görevi yapıyoruz ama farklı maaş alıyoruz bunun biran önce çözülmesi gerekiyor bu arada kızın için üzüldüm allah rahmet eylesin inşallah yakın zamanda meleğin gelir seni teselli etmeye