KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

nastassia cnm benim çok tatlısın merak etme baktım
gelinliğin makyajın gülümsemen cok begendim

tşk ederim kızlar saolun:)))

teologcuum aman boşwer ne sıkıosun canını... zaten bence bi insan görüşmek istiyorsa görüşür... yani hala bi kin nedir bu yaa orada da saça sapan bi sebepten gerilmişti ortam... hala sürüo demekki... bence salla gitsin...

ya nastassia cım ölesine girmiştim bi yazayım dedim ardarda başladı saldırılar o kadar takmadım sadece paylaşayım demiştim

hmm anladım cnm...
ama hala sanırım aradaki sürtüşme devam ediyor... bir arkadaş yazmış ztn bukdr bayanın bir arada olduu bir yerde tartışma kavga olmasa şaşardım diye katılıyorum ona hahahaha

nastassia moderatorden konunun kapatılmasını istedim tanımadığım kişilerin hesaplaşma alanına döndü yahu

mimikler olmayınca bazen sözylediğin sözler yanlış anlaşılabiliyor
o konuyu açış noktanı az çok tahmin edebiliyorum:)

heheheh harbiden öyle olmuş biri böyle bi topik açsana düello yapsak der gibi olmuşlar hahahhaa

ayy sinir oldugum nokta onların birbirlerine laf sokmasına nedne olmam inşallah hemen kapatırlar

kozlarını paylaşacak yer arıyorlarmış... sende ekmeklerine yağ sürmüşün canım... ama sıkma canını boşwer...

nastasia gelinliğin bana mdr yardımcısının terbiyesizliğini unutturdu kaydirigubbakcemile3 Çook güzel bir gelin olmuşsun. İnşallah haziranda ben de paylaşırım sizinle.
Bu arada hastalansam bile okula giderim ben rapor falan da çok almam. senede 1 defa alırım ama =)) Zayıfımdır ama kuvvetlidir bünyem ne badireler atlattı bu vücut bir H1N1 virüsü ile mi baş edemeyeceğim =))
Amaan boşverdim artık onları. Okula gittim bugün çok komiklerdi ya. Okuldaki öğretmenlerin buna mdr yardımcısı da dahil ya eşleri ya çocukları grip olmuş. Salgın varmış da burda. Etme bulma dünyası işte!!!!!

teşekkür ederim canım daha güseli senin olur inş:))) herşey gönlüne göre olur inş canım a.s. ben atlattım kurtuldum stresini bu işlerin umrım seninde o dönemin kolay geçer canım:1hug:
güselim boşwer zaten bak onlarda pişman olmuşlardır bu söylediklerine... belki de sana söylediklerini durupta bi düşünmüşlerdir... canım dikkat etmek gerek... bende işte baya hastaydım sanırım domuz girbi çünkü bu ara girp olanların hepsi domuz gribiymiş(( çok fazla ateş olmadan demiyorlar... dikkat etmek gerek. çok şükür benimde bünye sağlam heralde 3 gün raporla atlattım... şu an daha iyiyim akşamları öksürüğüm oluyor okdr...

teologcuğum ben iyiyim sen nasılsın canım... aman bugün uyandım çıktık sabahtan beri sürekli gezinioz anca girdik eve:))) kayınvalideler hacca gittiler görümceler için market alışwerişi oraya git buraya git derken gün bittti((((( tatiller ne çabuk bitio yaw...

geçmiş olsun canım boğazın falan mı ağrıyor... benimde çok kötüydü ama öksürmekten ses tellerime bişey olmuştu ondan kısılmııştı

iyidir kibelacım seni sormalı biz ugrasıyoruz hastalık ev iş
bugün temizlik yaptım günboyu

geçmiş olsun canım boğazın falan mı ağrıyor... benimde çok kötüydü ama öksürmekten ses tellerime bişey olmuştu ondan kısılmııştı

bilmiyorm nastassiacım ban yo yapmıştım dün sonra direkt iyice kurulanmadan evişelri evde sobalı mutfaga ufo koydum ama o zman şifayı kaptım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…