KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canım daha güseli senin olur inş:))) herşey gönlüne göre olur inş canım a.s. ben atlattım kurtuldum stresini bu işlerin umrım seninde o dönemin kolay geçer canım:1hug:
güselim boşwer zaten bak onlarda pişman olmuşlardır bu söylediklerine... belki de sana söylediklerini durupta bi düşünmüşlerdir... canım dikkat etmek gerek... bende işte baya hastaydım sanırım domuz girbi çünkü bu ara girp olanların hepsi domuz gribiymiş:KK43:(( çok fazla ateş olmadan demiyorlar... dikkat etmek gerek. çok şükür benimde bünye sağlam heralde 3 gün raporla atlattım... şu an daha iyiyim akşamları öksürüğüm oluyor okdr...

teologcuğum ben iyiyim sen nasılsın canım... aman bugün uyandım çıktık sabahtan beri sürekli gezinioz anca girdik eve:))) kayınvalideler hacca gittiler görümceler için market alışwerişi oraya git buraya git derken gün bittti:KK43:((((( tatiller ne çabuk bitio yaw...
ben de grip oldum ama 2gün ateşlendim geceleri. ama 3.gün sapasağlam çıktım yataktan =))

bilmiyorm nastassiacım ban yo yapmıştım dün sonra direkt iyice kurulanmadan evişelri evde sobalı mutfaga ufo koydum ama o zman şifayı kaptım heralde
geçmiş olsun teolog

hoşgeldin mainbo aramıza:)))

tşk ederim mavimenekşeciğim:)) başka bir topiğe koymuştum fotoğraflarımı fakat sanal alem pek güvenmiyorum o yüzden hemen sildim:))))

zor oluyordur teologcuğum sobalı eve yaa bi de afyon ztn soğuk

Su pazartesı sendromu bende de var :))) Yarın aksam kutlamamız varmıs hedıye vercekmıs kaymakamımız bızlere,ınsallah sıkıcı gecmez bakalım,nöbetcıydım bugun bırde aksama kadar yatacagım:)

mrh arkdaslar bende okul öncesi ögretmenıyım.tüm öğretmen arkadaslarımın öğretmenler günü kutlu olsuna.s.

merhaba arkadaşlar , yoğunluktan uğrayamadım.
bütün öğretmen arkadaşlarımın gününü kutluyorum.sevgilerimlea.s.

bende bir emekli öğretmen olarak tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.

ogretmenlergunukutluolscj5.jpg

Öğretmenler gününüz kutlu olsun opuyorumnanaktan

Ulusları kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. (K. Atatürk)

ogretmenler-gunu-resimleri-2.jpg

sevgili öğretmenlerim öğretmenler gününüz kutlu olsun

Öğretmenler günümüz kutlu olsun sevgili meslektaşlarım opuyorumnanaktan

tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun
Yeni nesil sizlere emanet arkadaşlar
Zorlu yolunuzda hepinize başarılar diliyorum
sevgilerimle :)

X