espri anlayışına bak!
böyle cahil adamlar eğitim camiasında ya sinir oluyorum
bir de müdür yardımcısı üstelik
ortamı bilmiyorum ama senin cünlen de biraz ağır olmuş sanki
ben de uzun yıllar aynı yerde aynı okulda çalışılmasına karşıyım
kendini tekrarlar durusun
yusumcum müdür cok büyük ayıp etmiş tepkinde cok haklısın ama keşke bu kadar da agır konuşmasaydın sonra zeytinyagı gibi üste cıkıp cephe alabilirler bu tür insanlar sanırım regl olmanın etkisinde vardı sen de cok gecmiş olsun
evet canım ama bu adamı kimse sevmiyor okulda. Seven bir öğretmen arkadaş var ama onun arkasından neler konuştuğunu bir bilse eminim o da nefret eder =)) Yine de dediğin gibi beni değil de yandaş olarak mdr yardımcısını seçer onlar da!öyle de yusumcum gruplaşma filan bir araya geldiler mi hayattan bezdirirler insanı
Bir de bu var değil mi? Hakkımızı kullanmak için bile çekinir oluyoruz.Çok sinirleniyorum bu durumlara ya.Aslında hiçbişey yapamazlar bu durumda ama işte huzurumuzu bozmaları bile yeter de artar.yusum hocam bazı idarecilerde böyle okulu kendilerine ait görme gibi bi huy var ne yazıkki 2. dönemden itibaren teftişimizide okul müdürleri yapacak iyice rahatlıycaklar.her yönetici aynı değildir elbet ama siz canınızı sıkmayın.geçmiş olsun,dikakt edin kendinize.
bana gelince sevk vermiyolar.evet bu bizim hakkımız ama ben bikere sevk aldım ta milli eğitime gidip laf etmiş idareciler.işlerine gelene sevk var bana yok.halbuki 2 yıldır bir gün bile izin rapor almadım.sevkide almaya mecburdum ama o bile sorun yarattı.şimdi ile oğlumu dr a götürmem lazım ama sevk istemeye korkuyorum.oğlum 3 aydır dr a gitmiyor.ek dersi falanda işstemiyorum umrumda değil zaten ama vermiyolar işte sevk..
ya arkadaşlar domuz gribi yüzünden okulu tatil olan varmı?bizim okul tatil edildi ama biz ek ders alıyoz diye okulda tutulduk.okul resmen kapalıyken bunu yapmak ne derece yasal merak ediyorum..
ya arkadaşlar domuz gribi yüzünden okulu tatil olan varmı?bizim okul tatil edildi ama biz ek ders alıyoz diye okulda tutulduk.okul resmen kapalıyken bunu yapmak ne derece yasal merak ediyorum..
Yok artık!!!klava:
iyi akşamalr kızlar sarissa hoşgeldin bizim okula da eskişehirden bikaç öğrenci geliyor eskişehirde okullar tatil edilmiş sebebini bilmiyoruz ama muhtemelen grip yüzünden
canım eklemeye çalışıyorum ama olmuyor bak yeni foto ekledim:)))
ben kaç gündür raporluydum sanırım gelmeyecem gene sanıp göndermediler örencilerini