KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

Evet ağır konuştum ama haketti. Ben sert tepkiler vermem aslında benden yaşça büyük insanlara. BU zamana kadar belli konular haricinde hiç ters bir tepki vermemiştim ama haketti artık bu kişi. Günlerdir durup dururken biz öğretmenleri tersliyordu 2gün önce bir arkadaş sordu neden bu öfken diye sordu, kendi çocuklarıma grip aşısı yaptırsam mı yaptırmasam mı diye düşünüyorum ondan stresliyim bana bulaşmayın dedi.BU konuşmaların üstüne bana bunları söyleyince çok ağırıma gitti.
Teologcum bana hiçbişey yapamaz onlar. Yaklaşık 3yıldır bu okuldayım ve çokça açıklarını biliyorum.Konuştururlarsa beni susmam. Susmazsam da onlar çokça zarar görürler.

öyle de yusumcum gruplaşma filan bir araya geldiler mi hayattan bezdirirler insanı

yusum hocam bazı idarecilerde böyle okulu kendilerine ait görme gibi bi huy var ne yazıkki 2. dönemden itibaren teftişimizide okul müdürleri yapacak iyice rahatlıycaklar.her yönetici aynı değildir elbet ama siz canınızı sıkmayın.geçmiş olsun,dikakt edin kendinize.
bana gelince sevk vermiyolar.evet bu bizim hakkımız ama ben bikere sevk aldım ta milli eğitime gidip laf etmiş idareciler.işlerine gelene sevk var bana yok.halbuki 2 yıldır bir gün bile izin rapor almadım.sevkide almaya mecburdum ama o bile sorun yarattı.şimdi ile oğlumu dr a götürmem lazım ama sevk istemeye korkuyorum.oğlum 3 aydır dr a gitmiyor.ek dersi falanda işstemiyorum umrumda değil zaten ama vermiyolar işte sevk..

öyle de yusumcum gruplaşma filan bir araya geldiler mi hayattan bezdirirler insanı
evet canım ama bu adamı kimse sevmiyor okulda. Seven bir öğretmen arkadaş var ama onun arkasından neler konuştuğunu bir bilse eminim o da nefret eder =)) Yine de dediğin gibi beni değil de yandaş olarak mdr yardımcısını seçer onlar da!

Bir de bu var değil mi? Hakkımızı kullanmak için bile çekinir oluyoruz.Çok sinirleniyorum bu durumlara ya.Aslında hiçbişey yapamazlar bu durumda ama işte huzurumuzu bozmaları bile yeter de artar.
Geçen yıl ücretli derse gittiğim okulda bir bayan vardı.Eşi subaydı.Bayan idarecilere kök söktürüyordu.Bazen ona bakınca keşke onun gibi olabilsem diyordum.Resmen o okulun müdürü bayanı görünce yolunu değiştiriyordu korkusundan kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
slm kızlar nbr napıosunuz?
ben biras daha düzeldim bugünde okula başladım hala öksürük tıksırık var ama halsizlik geçti... yusumcuum kötü bir gün geçirmişsin sanırım... yani ndn öyle dediki bu adamın seninle alıp weremediği ne ... yoksa çok mu sık hasta olursun yani bünyen zayıf falan mı ki sana öyle takıldı?
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz topiğimize:)))
ankarada da bir okulda domuz giribi yüzünden okul tatil edildiğinden öğretmenler okula gitmek zorunda kalmışlardı... benm bildiğim kadarıyla il çapında veya ülke genelinde tatil edilirse gitmezsiniz... ama okul tatil edilirse öğretmenler gidiyorlar...

merhabalar....
düzelmene sevindim nastasia
malesef öyle idareciler çok yusum,Allah sabır versin

günaydın miskokulum:)))
ewt cnm daha iim çok şükür saol... sen nasılsın şekerim?

ya arkadaşlar domuz gribi yüzünden okulu tatil olan varmı?bizim okul tatil edildi ama biz ek ders alıyoz diye okulda tutulduk.okul resmen kapalıyken bunu yapmak ne derece yasal merak ediyorum..

Yok artık!!! klava:

ankarada çalışırken bizde de bir kez soğuk nedeniyle öğrenciler eve gönderilmişti ama biz okulda durmuştuk
nastasia nın dediği gibi genel bir tatil değilse okulda kalmak zorundayız sanırım
mantıksız ama öyle

iyi akşamalr kızlar sarissa hoşgeldin bizim okula da eskişehirden bikaç öğrenci geliyor eskişehirde okullar tatil edilmiş sebebini bilmiyoruz ama muhtemelen grip yüzünden

iyi akşamalr kızlar sarissa hoşgeldin bizim okula da eskişehirden bikaç öğrenci geliyor eskişehirde okullar tatil edilmiş sebebini bilmiyoruz ama muhtemelen grip yüzünden

merhaba canım nasılsın
ben bugün sadece 4 öğrenciyle ders işledim

ayy benimde 3 öğrencim vardı ne yapacağımı şaşırdım resim falan yaptılar oturduk öyle biras özel çalıştım onlarla fırsat bu fırsat diyip okadar((

bizim çok şükür geliyorlar hatta başka illerden katılan bile oluyor aöma herkes tedirgin pek çok eğitim öğretim aksamış
nastassia cım düğü fotolarını biraz daha büyük ekleyebilirmisin cnm
sarissa cım ben çok iyiyim hem de yorgun 6 saat dersim vardı

canım eklemeye çalışıyorum ama olmuyor bak yeni foto ekledim:)))
ben kaç gündür raporluydum sanırım gelmeyecem gene sanıp göndermediler örencilerini

nastassia cım bakarım cnm bu arada bir topic actım sabahtan beri kavga ediyorum ya pişman oldum üzerime saldırıyorlar
gülermisin aglarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…