KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

geçmiş olsun yusum, ihmal etme ewde dinlen cnm rapor alda...
caycan teşekkür ederim

kızlar aranızda matematık ogretmenı var mı aofde mattann kaldım bana neler onerebılırsınız ?kursa gıdıcem ama ya gecemesssem

Bugun toplantımız vardı,bakanlık yazı yollamıs okulların erken tatılı ıle ılgılı.Ona göre planlarınızı guncellestırın dedıler nasıl yapcaz nolcak bılemıyoruz bakalım...

aa bize böyle bir şey gelmedi.

sarissa geçmiş olsun canım
planları nasıl güncelleştirecekmişiz ya?

teşekkür ederim canım...

sana da geçmiş olsun yusum.

off şu bürokrasiden kurtulamadık zaten
resmen işkence
geçmiş olsun canım...

tüm hasta arkadaşlar,allah şifa versin hepinize..

hasta olan diğer arkadaşlara geçmiş olsun...

teşekkürler...
Allah herkese sağlık, afiyet versin...

arkadaşlar idare dün toplantıda sınavlarınızı öne alın palanlarınızıda hızlandırın dedi.okula gelen yazıda hızlandırılmış taslak planlar talim ter.kurulunda var dedi.ben siteye baktım yok öyle bişey.idare bizde baktık yok dedi.siz bi kazanımı 4 saatte işleyecekseniz onu 2 saate düşürerek verin dedi.benimde son sınavlarım ocak 2. haftadaydı ama yarın onu idare aralığın son haftasına alacak.bide okulumuzda domuz gribi olan öğrenciler varmış sanırım bir hafta tatil edecekler.off eğitim bu yıl çok darbe aldı ne olacak bilmiyorum.inşallah bu beladan millet olarak biran önce kurtuluruz..

Doğru diyosun canım. Bizim bazı branşlar daha ilk sınavları bile yapamışlardı , okullar 1 hafta tatil edildi. Tatil yarın bitiyor ama TV de bir sürü haber var. Bayramın sonunu tatil edebilirlermiş. Ya da sömestr tatilini 1aya çıkarabilirlermiş...Bu kadar tatil yapmak çözüm olacak mı acaba ben de bunu merak ediyorum. ayrıca bu tatilleri sene sonuna eklerlerse çocukların Temmuz'a kadar okula gelmesi gerekecek.
Bi de ben hamileyim... Ne yapacağımı şaşırdım.. :bbo:

canım gerçekten işin zor... dikkat etmen gerek sürekli maske falan tak... hamileler çoğu yerde rapor almışlar işe gitmemek için... ben öğrencilerimden kaptım, şu an yatıyorum((( okdr dikkat etmeme ve öğrencileriminde dikkat etmelerine rağmen... hamilelikte çok tehlikeli...Allah seni ve bebişini korusun...

aman dikkat et canım
senin için gerçekten daha zor
Allah yardımcın olsun...

aman dikkat et canım
senin için gerçekten daha zor
Allah yardımcın olsun...

Sağolun arkadaşlar. Rapor alsam kaç gün alabilicem ki. Hem suçlu hissediyorum kendimi. Sağlam halimle derse gitmiyorum diye. O çocuklar derslerden geri kalıyorlar. İki gün sonra SBS var.. Amaan... İşler çok karışık gerçekten..

merhabalar öğretmen hanımlar... bugün müfettişler geldii... kazasız belasız atlattık çok şüküürr hihoyyyt

merhabalar öğretmen hanımlar... bugün müfettişler geldii... kazasız belasız atlattık çok şüküürr hihoyyyt

merhabalar. nasılsınız? herkes hasta ben de o kervana katıldım. adet ve grip üstüste gelince inanılmaz derecede sarstı beni =( dün öleceğimi zannettim. doktor rapor verecekti ama istemedim. çünkü dün mdr yardımcısı ile bu konu yüzünden tartışmıştım. adam kendi çapında espri yaptı, buraya H1N1virüsü gelirse ilk siz ölürsünüz dedi ve kahkahalarla güldü. ben beynimden vurulmuşa döndüm. "Siz de ben insanım diye ortalıkta geziniyorsunuz" diye başladım devamını hatırlamıyorum çünkü çok sinirlenmiştim. Bir insan nasıl sarfeder böyle bir cümleyi hayret!

merhabalar....
hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.
benim de oğlum grip (

Çok talihsiz bir cümle kurmus müdür yardımcınız... Herşeyden önce karsısındakı bir meslektaşı, bir eğitimci...

ya arkadaşlar domuz gribi yüzünden okulu tatil olan varmı?bizim okul tatil edildi ama biz ek ders alıyoz diye okulda tutulduk.okul resmen kapalıyken bunu yapmak ne derece yasal merak ediyorum..

arkadaşlar geçmiş olsun.allah herkese şifa olsun.bende bursa da öğretmenim.

Çok talihsiz bir cümle kurmus müdür yardımcınız... Herşeyden önce karsısındakı bir meslektaşı, bir eğitimci...
Hocam zaten uyum sağlamakta zorluk çektiğim bir okul ve yaşanan bu olay iyice moralimi bozdu. Hayatını 3katlı evine adayan, bugüne kadar kendi çıkarından başka hiçbirşeyi düşünmeyen, karısını çocuklarının yanında dövdüğünü böbürlenerek anlatan, oğlunun kendisine bazen "lan bunu yapma" dediğini ve bunu yine yüzünde aptal bir tebessümle anlatan, kimsenin kendinden ve kendi çocuklarından daha üstün olmasını istemeyen, okulu kendi çiftliği olarak gören bir kişi ne öğretmendir benim gözümde ne de insan. Ben bugüne kadar 4 farklı okulda çalıştım ama hiçbiri bu okul kadar kötü değildi. Belki yanlış düşünüyorumdur bilmiyorum ama mezun olduktan sonra tayinini doğup büyüdüğü küçücük bir ilçeye isteyen, oraya geldiğinde hemen bir köyden kız isteyip evlenen ardından hayatının geri kalanını da bu küçük yerde geçiren kişilerin hazin sonu bu olsa gerek.
ya arkadaşlar domuz gribi yüzünden okulu tatil olan varmı?bizim okul tatil edildi ama biz ek ders alıyoz diye okulda tutulduk.okul resmen kapalıyken bunu yapmak ne derece yasal merak ediyorum..
garip geldi bana da. aslında ekders kesilir ve siz de okula gitmezsiniz ama bu orda milli eğitimin verdiği bir karar olabilir. öğretmen ekders konusunda sıkıntı yaşamasın diye böyle bir karar almış olabilirler. eğer ki hastaysanız ,ayda 4 günü geçmeyen sevklerden ekders kesintisi yapılmıyor artık, sevk alırsanız gitmezsiniz okula hocam

arkadaşlar geçmiş olsun.allah herkese şifa olsun.bende bursa da öğretmenim.
teşekkürler hocam.
Ben de herkese acil şifalar diliyorum. Çok dikkat etmemiz gerek, havalar iyice soğumaya başladı.

espri anlayışına bak!
böyle cahil adamlar eğitim camiasında ya sinir oluyorum
bir de müdür yardımcısı üstelik
ortamı bilmiyorum ama senin cünlen de biraz ağır olmuş sanki
ben de uzun yıllar aynı yerde aynı okulda çalışılmasına karşıyım
kendini tekrarlar durusun

yusumcum müdür cok büyük ayıp etmiş tepkinde cok haklısın ama keşke bu kadar da agır konuşmasaydın sonra zeytinyagı gibi üste cıkıp cephe alabilirler bu tür insanlar sanırım regl olmanın etkisinde vardı sen de cok gecmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…