Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugun toplantımız vardı,bakanlık yazı yollamıs okulların erken tatılı ıle ılgılı.Ona göre planlarınızı guncellestırın dedıler nasıl yapcaz nolcak bılemıyoruz bakalım...
sarissa geçmiş olsun canım
planları nasıl güncelleştirecekmişiz ya?
benim hafif ateşim de var. yarın gideceğim doktora ne diyecek bakalım!
bugün mdr yardımcısına sordum bu konuyla ilgili bir yazı var mı diye ama yok dedi.yarın ya da ertesi gün bize de ulaşır yazı herhalde.
slm herkese...
bugün hala hastaydım sabah sevk aldım ve doktora gittim gripmişim rapor verdi dinlenmem gerekmiş...
sabah kalktım okulumla evim arası 1.5 saat halsiz halsiz sevk almak için okula gittim... sonra oradan doktora... tabii okdr vakit geçince tam bana sıra geldi öğle arası geldi... sonra muayene oldum doktor ilaç yazdı... artık iicene halsizleştim eve yönemdim doğal olarak yolda hiç bi eczane bana ilaç vermedi.. biri meble anlaşmam yok dedi... diğeri senin okulunla anlaşmam yok dedi... en sonuncusu ise burada kimse bu reçeteyle ilaç vermez çünkü sen etimesguta bağlı bi ilçede çalışıosun bizim çankaya mem ile anlaşmamız war dedi... yani şimdi bu ne eziyet yaa... ben mi dedim onlara eş durumunda beni taaa 1.5 saatlik yola tayin edin ben yolda eziyet çekerek sürüneyim diye... kendileri bile kabul etmiyorlar... mantıksızlık var burada bişeylerde...lanet olsun böyle işe madem işe yaramayacaktı neden sağlık karnesi veriyorlar... ne anladım ben bu işten...
verdim parasını aldım ilacımı... öğretmenlerin aldığı 3 kuruş maaş onu nerden nasıl kırparız die uraşmaları yetmiyor bi de böyle eziyet ediyorlar insana...
tüm hasta arkadaşlar,allah şifa versin hepinize..
hasta olan diğer arkadaşlara geçmiş olsun...
arkadaşlar idare dün toplantıda sınavlarınızı öne alın palanlarınızıda hızlandırın dedi.okula gelen yazıda hızlandırılmış taslak planlar talim ter.kurulunda var dedi.ben siteye baktım yok öyle bişey.idare bizde baktık yok dedi.siz bi kazanımı 4 saatte işleyecekseniz onu 2 saate düşürerek verin dedi.benimde son sınavlarım ocak 2. haftadaydı ama yarın onu idare aralığın son haftasına alacak.bide okulumuzda domuz gribi olan öğrenciler varmış sanırım bir hafta tatil edecekler.off eğitim bu yıl çok darbe aldı ne olacak bilmiyorum.inşallah bu beladan millet olarak biran önce kurtuluruz..
Doğru diyosun canım. Bizim bazı branşlar daha ilk sınavları bile yapamışlardı , okullar 1 hafta tatil edildi. Tatil yarın bitiyor ama TV de bir sürü haber var. Bayramın sonunu tatil edebilirlermiş. Ya da sömestr tatilini 1aya çıkarabilirlermiş...Bu kadar tatil yapmak çözüm olacak mı acaba ben de bunu merak ediyorum. ayrıca bu tatilleri sene sonuna eklerlerse çocukların Temmuz'a kadar okula gelmesi gerekecek.
Bi de ben hamileyim... Ne yapacağımı şaşırdım.. :bbo:
Doğru diyosun canım. Bizim bazı branşlar daha ilk sınavları bile yapamışlardı , okullar 1 hafta tatil edildi. Tatil yarın bitiyor ama TV de bir sürü haber var. Bayramın sonunu tatil edebilirlermiş. Ya da sömestr tatilini 1aya çıkarabilirlermiş...Bu kadar tatil yapmak çözüm olacak mı acaba ben de bunu merak ediyorum. ayrıca bu tatilleri sene sonuna eklerlerse çocukların Temmuz'a kadar okula gelmesi gerekecek.
Bi de ben hamileyim... Ne yapacağımı şaşırdım.. :bbo:
canım gerçekten işin zor... dikkat etmen gerek sürekli maske falan tak... hamileler çoğu yerde rapor almışlar işe gitmemek için... ben öğrencilerimden kaptım, şu an yatıyorum((( okdr dikkat etmeme ve öğrencileriminde dikkat etmelerine rağmen... hamilelikte çok tehlikeli...Allah seni ve bebişini korusun...
aman dikkat et canım
senin için gerçekten daha zor
Allah yardımcın olsun...
merhabalar. nasılsınız? herkes hasta ben de o kervana katıldım. adet ve grip üstüste gelince inanılmaz derecede sarstı beni =( dün öleceğimi zannettim. doktor rapor verecekti ama istemedim. çünkü dün mdr yardımcısı ile bu konu yüzünden tartışmıştım. adam kendi çapında espri yaptı, buraya H1N1virüsü gelirse ilk siz ölürsünüz dedi ve kahkahalarla güldü. ben beynimden vurulmuşa döndüm. "Siz de ben insanım diye ortalıkta geziniyorsunuz" diye başladım devamını hatırlamıyorum çünkü çok sinirlenmiştim. Bir insan nasıl sarfeder böyle bir cümleyi hayret!
Hocam zaten uyum sağlamakta zorluk çektiğim bir okul ve yaşanan bu olay iyice moralimi bozdu. Hayatını 3katlı evine adayan, bugüne kadar kendi çıkarından başka hiçbirşeyi düşünmeyen, karısını çocuklarının yanında dövdüğünü böbürlenerek anlatan, oğlunun kendisine bazen "lan bunu yapma" dediğini ve bunu yine yüzünde aptal bir tebessümle anlatan, kimsenin kendinden ve kendi çocuklarından daha üstün olmasını istemeyen, okulu kendi çiftliği olarak gören bir kişi ne öğretmendir benim gözümde ne de insan. Ben bugüne kadar 4 farklı okulda çalıştım ama hiçbiri bu okul kadar kötü değildi. Belki yanlış düşünüyorumdur bilmiyorum ama mezun olduktan sonra tayinini doğup büyüdüğü küçücük bir ilçeye isteyen, oraya geldiğinde hemen bir köyden kız isteyip evlenen ardından hayatının geri kalanını da bu küçük yerde geçiren kişilerin hazin sonu bu olsa gerek.
Çok talihsiz bir cümle kurmus müdür yardımcınız... Herşeyden önce karsısındakı bir meslektaşı, bir eğitimci...
garip geldi bana da. aslında ekders kesilir ve siz de okula gitmezsiniz ama bu orda milli eğitimin verdiği bir karar olabilir. öğretmen ekders konusunda sıkıntı yaşamasın diye böyle bir karar almış olabilirler. eğer ki hastaysanız ,ayda 4 günü geçmeyen sevklerden ekders kesintisi yapılmıyor artık, sevk alırsanız gitmezsiniz okula hocamya arkadaşlar domuz gribi yüzünden okulu tatil olan varmı?bizim okul tatil edildi ama biz ek ders alıyoz diye okulda tutulduk.okul resmen kapalıyken bunu yapmak ne derece yasal merak ediyorum..
teşekkürler hocam.arkadaşlar geçmiş olsun.allah herkese şifa olsun.bende bursa da öğretmenim.
merhabalar. nasılsınız? herkes hasta ben de o kervana katıldım. adet ve grip üstüste gelince inanılmaz derecede sarstı beni =( dün öleceğimi zannettim. doktor rapor verecekti ama istemedim. çünkü dün mdr yardımcısı ile bu konu yüzünden tartışmıştım. adam kendi çapında espri yaptı, buraya H1N1virüsü gelirse ilk siz ölürsünüz dedi ve kahkahalarla güldü. ben beynimden vurulmuşa döndüm. "Siz de ben insanım diye ortalıkta geziniyorsunuz" diye başladım devamını hatırlamıyorum çünkü çok sinirlenmiştim. Bir insan nasıl sarfeder böyle bir cümleyi hayret!