KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

aaa gerçekten mi yatacak iimiş... ama ben hangi günler ekdersim kesildi hatırlamıorumki:KK43:(( bi de okul değiştirdim geçen sene diğer okulumda kalmıştır belgeler nolcak şimdi:KK43:((

teologcuğum boşwer cnm sıkma canını bidaha konuşmazsın o örencinle weya biras daha sakin davranırsın düzelir herşey?

evt cnm ama zamanında cok üzmüşlerdi beni tabi ben direkt eskiyi düşününce cocuga baya kızdım halbuki şaka yapmak istemiş bnm öğrtmnliğimin ilk senesiyle alakalı her yönden cok kötü bir sene gecirdim öğrtmn ortamı öğrencilerle ilişkiler ev sorunları hatırlayınca kendimi kaybediyorum anlatsam uzun sürer zaten anlatmayı da düşünüyorum

tamam canım sıkma canını o da şakanın dozunu çok fazla arttırmış. hem neden saçma sapan şaka yaparlar bu öğrenciler:eek:lmaz:

ya bir ark için kendini kafdağında sanar filan demiştim ama bahsettiğim kişi sürekli kendini överdi ben şöleyyim bnm için öle derler diye bizde yazışırken öğretmn arkadaşlarla bu öğrenci de yorum yapmış hayırdır kıskanıyormusunuz diye belki bişi yok ama zamanında dersimden cok sıkıldığımı cok öfkeli oldugumu filan sölemişti ben de dolayısıyla yanlış algıladım

ne bileyim nastassi a cım cok sinir oldum öyle moralim bozuldu ki şaka yapmışmış

evt cnm sakinleştim ya ama ilk sene aklıma geldi de o öğrencinin bulundugu sınıf beni hiç dinlemezdi dolayısıyla bagırır kızlardım birgün sınıf üstüme geldi asıl sorun siz de diye diğer hocalar şöleymiş ben cok sıkıcı anlatıyormuşum sürekli sinirleniyormuşum hal hatır sormuyormuşum diğer sınıflarda sevmiyormuş beni yüzüme gülüp arkamdan konuşuyorlarmış ama onlar öyle değilmiş herkesin yüzüne konuşurlarmış nasıl aglamıştım etkisinden 3 4 aydan anca kurtulmuştum öğretmnlikten soğumuştum dolayısıyla sabah sabah öyle bişeyle karşılaşınca patladım ben de haklı yada haksız

yok cnm ya ilköğretim de calışıyordum ticaret lisesi de cok yordu beni ama cocuklarla aram çok iyiydi lisede, bu dediğim bir köy ilköğretim okulunda

öğrencileri anlatınca lisede mi acaba dedim
kötü öğrencilermiş gerçekten de

yaa diğer öğretmnlerle arkadaş gibi olmuşlar öğretmenlerle aşk meşk bile konuşurlardı benden aynı şeyi görmeyince düşman kesildiler adeta bir agız tadıyla ders işleyememiştim inanın motivasyon sıfırdı yazılı yapardım yazılı yapıyormuyum yapmıyormuyum belli değildi :KK43: şimdi herşey geçmişte kaldı Rabbim öyle sınıfı göstermedi birdaha göstermesin de işte aklıma gelince tekrar sinirlneiyorum moralim bozuluyor çocuk şaka yapmak istemiş ama tabi öfkelendim ben cocuga agzıma geleni özledim ve o da cok ugrastırmıştı beni

öğrencilerle çatışmaya girmemek lazım aslında
kazanan onlar olur çünkü

haklısın sarissa cım diğer öğretmnelere diyordum sorunları anlatıyordum sıkıntı sen de biz o sınıfta öyle şeyler yaşamıyoruz dediler tabi onlar aşk meşk konuştugu için abartmıyorm kızlar lisede de sorunları anlattığım zaman inanın benden yana olurlardı ve kendileri de aynı sorunları yasadıklarını belirtir ve destek verirlerdi nasıl davranacaklarımı anlatırlardı

tatlı sert olmakta fayda var aslında;korkarsa öğretmen arkadasını döndügünde bildigini okur ama saygı duyarsa disiplin sorunları olmaz(genel tabi bu;istisnalar olabiliyor)

zor öğretmenlik gerçekten;kolaylık versin Allah herkese

hayır tırsmış olmazsın
ben ders sonrasında sınıfta alıkoyup konuşuyorum bu durumlarda
diğerleri döveceğimi sanıyorlar
o öğrenci de bayağı tırsmış oluyor
tatlı dilden anlarsa ne ala
yoksa sert konuşuyorum

kızlar ben sonuçta bunu ilk senemde yasadım ve ben de derin yaralar açtı birdaha olmadı hatta çogu öğrenci anlattıklarımı beğendiğini ailelerine anlattığını söledi veliler de bunu belirtti ayrıca diyorum ya rabbim böle öğrencilerle karşılaştırmasın şu an severek isteyerek gidiyorum okula

aman cnm ilk yılda ztn böyle can sıkıcı olaylar olur, sanırım seni asıl üzen o günleri hatırlaman...

hayır tırsmış olmazsın
ben ders sonrasında sınıfta alıkoyup konuşuyorum bu durumlarda
diğerleri döveceğimi sanıyorlar
o öğrenci de bayağı tırsmış oluyor
tatlı dilden anlarsa ne ala
yoksa sert konuşuyorum

dediğinin aynısını yaptım cnm sert konuşunca normalde cok sakinimdir bu sefer öğrtmen şöle böle bunlar yüz bulunca öğretmenede rest ceken tiplerdi yani:KK43:

X