KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

bendeee geldiiim:):)))
herkese hayırlı bi eğitim öğretim yılı geçirmesini temenni ediyorum:)))
umarım velilerden ve örencilerden çekmeyeceğimiz bir sene geçiririz:)))

hoşgeldin nastassia cım bir önceki msj da şafak sormuştum şafak kaç cnm

şafak çoook be teologcuğum daha yeni başladım hahahahah:)))))

selam kızlar
bende muhasebe finansman öğretmeniyim
ticaret lisesi bizimki
bu topiki yeni gördüm bende uğrarım artık arada
kabul ederseniza.s.

bendeee geldiiim:):)))
herkese hayırlı bi eğitim öğretim yılı geçirmesini temenni ediyorum:)))
umarım velilerden ve örencilerden çekmeyeceğimiz bir sene geçiririz:)))

hoşgeldiniz arkadaşlar , dilerim mutlu ve sağlıklı bir yıl geçiririz:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar , bugün yine yoğun ve yorucu bir gündü. sınıf mevcudum 44 kişi . 2. sınıfları okutuyorum. 1 sn bile oturamıyorum. bu sene yeni bir uygulama yapıyorum. Bütün öğrencilerimin velilerini ara ara 2 saat derse alıyorum. em böylece çocuklarının durumlarını ders içinde görüyorlar. bugün, sürekli derste sorun yaşadığım yaşaığım öğrencimin velisini aldım. 2 saat sonra veli şok vaziyette dersten çıktı. çocuğunun sınıftaki durumunu gördü . "bundan sonrası için nasıl çalışmalar yapmamız gerek diye " sordu. çok memnun oldum çünkü öğrencisi ile ilgilenmeyen bir veli idi. ara ara velilerimi sınıfa davet edeceğim

öğrenci zaten ben kötüyüm demiyorki ailesine velisini çağırıyoruz diyoruz ki çocugun şöle ama bana öle demiyordu deyip şaşkın vaziyette geri dönüyorlar velilerinde birebir ilgilenmesi lazım ama bazı veliler de öğretmnde buluyor suçu bana gelip de siz neden böle sorular soruyorsunuz bnm çocugum anlamıyor diye hesap soran da olmuştu

teşekkür ederim canım iyiyim
sen nasılsın
seminerden kaçtım kaydirigubbakcemile3

teocum akşama ne yemek yapacaksın
ben hala karar veremedim

Son düzenleme:
ıyı aksamlarr ben cok yorgunum yemek yapmdım dısardan sıparış verdıkk

merhaba arkadaşlar bir öğretmen olarak ben de yazmak istedim.ben muş ta çalışıyorum ve doğuda çalışanlar çok iyi bilirler burda yaşa şartları zor.bu yıl 2. sınıf okutuyorum ve öğrencilerim adına sizin öğrencilerinizin okuduğu kitaplardan göndermenizi rica ediyorum. yani çocuklarınızın evlerınde olan kullanılmayan kitaplara talibiz. yardımcı olmak varsa özelden yazışabiliriz. şimdiden çok teşekkür ederim hoşçakalın

çaykaşığı kolay gelsin canım ama şunu söyleyeyim ankarada da 3 sene görev yaptım kendim alırdım çocuklara kitapları para toplamak istiyorum bu sefer veliler isyan ediyor sanki cebime indireceğim afyon da calışıyorum şimdi burası da farklı değil yani cnm ama öyle bir imkan olursa sana ulaşmaya calışırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…