Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malesef canım , bizde de bu işleri Türkçe öğretmenlerimize veriyorlardı. bu sene bütün belirli gün ve haftalar öğretmelere paylaştırıldı. buna okul panolarının düzenlenmeside dahil. bende 4-5 arkadaşla birlikte 10 Kasım Atatürk 'ü Anma programını hazırlayacağızteocuum ben türkçe öğretmeniyim
bilirsin okuldaki tüm angarya işleri bize yaptırılar
iki gün 17.30 da seminer olacakmış
o saate seminer mi koyulur yaa klava:
ben de zamanım gelince emekli olmak isterim. Ama inanın boşlukların olmaması sadece emekli olmayan öğretmenlerden kaynaklanmıyor. Okul müdürleri kadro açmıyorlar. Ben çokça şahit oldum buna.Örneğin müzik öğretmenine ihtiyacı var okulun ama müdür kendisine yakın öğretmenlere fazladan ders verebilmek yani ekdersini arttırmak için kadroyu açmıyor ve olan atama bekleyen öğretmenlere oluyor. Benim şuan çalıştığım okulda da ben gelene kadar hep başka öğretmenler girmiş derslere ekders almak için. :mymeka: ben gelince çoğu sinir oldu ekdersleri azaldı diye klava:arkadaşlar , geleceğe yönelik hayalleriniz çok güzel bende emekliliğim doldğu gün emekli olamak istiyorum ama bunu kendim için değil yeni genç öğretmenlere yer açılsın diye istiyorum. çünkü biliyorum ki kadrosuzluktan malesef binlerce genç meslektaşımız atanma bekliyor:1no2: emeklilik sonrası biraz gezmek istiyoruz eşimle turlarla yurt dışı gibi sonrasında bir etüt merkezi kurup çalışan annelerin yükünü hafifletek istiyorum.
bu merkezde öğrencilerin derslerine yardımcı olmak ve eksiklerini tamamlacak bir merkez olarak düündüm. bakalım zaman neler gösterecekopuyorumnanaktan
ortak olalım o zaman
ama ismi konusunda anlaşmamız lazım vereliniortak
hoşgeldiniz hocam. Lİse öğretmeni görmek güzel. Benim branşım da coğrafya.selam kızlar
bende muhasebe finansman öğretmeniyim
ticaret lisesi bizimki
bu topiki yeni gördüm bende uğrarım artık arada
kabul ederseniza.s.