KK'daki arkadaşlarımız için iyi dilek ve temennilerde bulunalım

Amiiiiiinnnnn inşallahhhh dünürüm.....

kizlar aslinda benimde dualariniza ihtiyacim var erkek kardesimle ilgili :çok üzgünüm:evliligini bitirme düsüncesi var bitirr bitirmezde hemen baska biriyle evlenmeye niyeti var suan:çok üzgünüm:gelinimiz uzaktan akrabamizda kac kisi yanicak kac kisi birbirinie giricek annemin babamin sagligini düsünmek bile istemiyorum ben ve esim haric suan baska kimse bilmiyo ne yapicamizi sasirdik kardesim herseyi göze almis görünüyo:çok üzgünüm:nolursunuz dualarinizi eksik etmeyin rabbim en azindan hakkinda ve hakkimizda hayirlisi neysse onu nasip etsin:Saruboceq: simdiden o güzel yüreginize ve dualariniza saglik rabbim kabul eder insallah:Saruboceq:​

Allah yardımcınız olsun canım benim
hakkında hayırlısı neyse onu versin kardeşinin de eşinin de inşallah

Allah yardımcınız olsun canım benim
hakkında hayırlısı neyse onu versin kardeşinin de eşinin de inşallah

canım inşallah kardeşin doğru yolu bulur ve boşanmaktan vazgeçer bizim başımıza geldi amcam kuzeniyle evlendi ve boşandılar aileler konuşmadılar insanlar akrabaya böyle yapılır m ıdiyeayıpladılar ama ne kadar dirensekte amcam kararlıydı ve uyguladı sonra başkasıyla evlendi 4 çocuğu oldu çok mutlu ama eski eşi için tam bir travma oldu hakkınızda hayırlısı olsun Şeniz

elifçim, burçakçım, tuğbacım bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah

halecim, aytülcüm, ümmühancım elifçim annelik sizlere de nasip olur inşallah

büşracım sende tez zaman da sağlıklı hayırlı bir evladı kucağına alırsın inşallah

Allah herkesin hakkında hayırlısını versin, mutluluk ve huzur dolu sağlıklı bir ömür nasip etsin tüm kk ailesine

inşallah ben de bebişimi sağlıklı ve hayırlı olarak kucağıma alırım inşallah

inşallah ben de bebişimi sağlıklı ve hayırlı olarak kucağıma alırım inşallah

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

:Saruboceq:amin canim allah razi olsun:Saruboceq:
bak sen beni cok iyi anliyabiliceksin basinizdan gecdigi icin cok zor bi duru rabbim kimseye vermesin insallah:Saruboceq:

:Saruboceq:suan hamile olan tanidigim tanimadigim henüz tanisicak oldugum tüm kk arkadslarima güzel bir hamilelik kolay dogumlar diliyorum:Saruboceq:
:Saruboceq:saglikla sihatle bebeklerini kucaklarina almayi nasip eder insallah rabbim:Saruboceq:
:Saruboceq:ve en önemlisi yine anne olmak isteyen tüm kk arkadaslarima rabbim en kisa zamanda meleklerini müjdeler insallah:Saruboceq:
opuyorumnanaktancandostum sen yoksun aramizda suan ama kk miz yeni bebislerle dolup tasicak masallah cok bereketliopuyorumnanaktan
:CüvCüv:biliyomusun bilmiyorum ama hamislerimiz cogaldi masallah ben 4tane hamile topigi acdim julietin elisin candynin ve annembirmelek arkadasimizin:CüvCüv:
insallahda cogalir bu güzel haberler

şu mübarek ayda şu mübarek saatlerde allahım tüm insanların sonu hayırlı olacak tüm dualarını kabul etsin..
şu saatlerde sebebi ne olursa olsun acıyla üzüntüyle gözyaşı döken
tüm insanların dertleri çare bulsun...
Allahım sen bizlere akıl verdigin için şükürler olsun...
Tüm insanların şükretmek için var olan sebeplerini görmesine yardımcı ol yarabbim........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…