KK'daki arkadaşlarımız için iyi dilek ve temennilerde bulunalım

Allah razı olsun canım benim.

Çenebazım ve uğurböcüğümede hayırlı kısmetler çıkar inşallah Allahım :Saruboceq:

Dorukk dostumda inşallah bebek heyecanını tekrar yaşar ve sağlıklı bir bebeği olur :Saruboceq:

Zilli kızımda iyileşip eskisi gibi yürü inşallah senağlama :Saruboceq:

cnm benim çok tşk ederim çenebazım seninde herşey gönlünce olsun cnm benim saool bitanem .........

allahım çenebazıma ış konusunda en hayırlısını nasıp etsın gonlune gore olsun hersey...ve hayırlı bı este nasıp etsın...
ecem_1912 me bebegını saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın..
nazarboncugunada ınsallah nasıp etsın..
benım kardesımede alahım bıdaha hastalık vermesın...sonucları temız cıksın..

Dualarım bütün KK ÜYELERı ıÇıN En Sıcak Samimiyetimle içimden Gelenleri Söylüyorum Ve SıZE iyi ŞansLar Diliyorum ...........................

canı gönülden amin diyorum canıımmm bütün duaların için Rabbim senin de gönlüne göre versin güzel yürekli arkadaşım

amin canım meleini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin mevlam:Saruboceq:

amin canım inşallah bütün duaların kabul olur kızına da Rabbimden eş-şafi olan ismi şerifiyle şifa diliyorum:Saruboceq:

cnm benim çok tşk ederim çenebazım seninde herşey gönlünce olsun cnm benim saool bitanem .........
bak bu kadar dua edenin varken meleğinin gelmesine Rabbimin izniyle çok az kaldı

canııım Rabbim kardeşine şafi olan ismiyle şifa versin büyük bi kaza atlatmış heralde Mevlam bir daha göstermesin tahlil sonuçlarıda tertemiz çıksın inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nazarıma bebek..
zayıflamak isteyenlere zayıflamak nasip et allahım..
kaydirigubbakcemile3amiiiiiinnnn zibidim benim duanın zayıflama kısmını üzerime alınıyorum canım benim Rabbim seninde gönlüne göre versin

Allah ım inşallah herkesin gönlüne göre verir.hayırlıısıyla bütün dualarınız kabul olur....
amin canım Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah

Dualarım bütün KK ÜYELERİ İÇİN En Sıcak Samimiyetimle içimden Gelenleri Söylüyorum Ve SİZE iyi ŞansLar Diliyorum ...........................

Allah razı olsun anım Mevlam samimiyetin hürmetine tüm kk daki bebek isteyen kardeşlerime bebek
borç sıkıntısı çekene borçlarını eda etmek,
sağlık problemi olanlara kısa zamanda şifa
eşiyle ya da ailesiyle sıkıntı yaşayan herkesinde sıkıntılarını gidersin:Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

selam arkadaşlar inş herkesin ettigi dualar kabul olur aminnnn

allahım benimde dularımı kabul ettsin inş annem saglıgı iyi olur inş aminnn

kk da suan hamile olan tüm tanidigim tanimadigim tanisicak oldugum arkadaslarima rabbim yardimcilari olsun kolay hamilelik kolay dogumlar nasip etsin insallah

rabbim bütün kendine inananların gönlüne göre versin........kötü amelli insanlardan bizleri korusun,esirgesin.............

Ben de sizden iyi dileklerinizi, dualarınızı istiyorum.
Önümüzdeki hafta üniversiteden mezun oluyorum hayırlısıyla.
Hayırlı bir iş bulabilmem için dualarınızı eksik etmeyin lütfen a.s.

kk dakı tum bebek ısteyen canlarıma sağlıklı bebek iş isteyene iş aşk isteye en candanından bi eş
kısacası ne ıstıyolarsa hayırlısıı ile gonulden duam ile Rabbimden diliyorumm

Ben de sizden iyi dileklerinizi, dualarınızı istiyorum.
Önümüzdeki hafta üniversiteden mezun oluyorum hayırlısıyla.
Hayırlı bir iş bulabilmem için dualarınızı eksik etmeyin lütfen a.s.

eksik edermiyiz hicc canim ayip ettin
:Saruboceq:allahin izniyle insallah hayirlisiyla gönlünce bi is bulursun canim benim:Saruboceq:

emelcim, elifçim, burçakçım, tuğbacım bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah

canım dünürüm, halecim, aytülcüm, ümmühancım bizlere de annelik nasip olur inşallah güzellerim

büşracım seninde giden meleklerinin yerine rabbim sağlıklı bi şekilde evladını göndersin inşallah

Allah herkesin hakkında hayırlısını versin, mutluluk ve huzur dolu bi ömür versin tüm kk ailesine

:Saruboceq:aminnnnnn insallahhhhhhhhh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…