Allah razı olsun canım benim.rabbim
ecem_1912 arkadaşımın karnına verdiği bebeğini kucağına almak nasip etsin, anne babasıyla uzun sağlıklı ömür versin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
turuncu_86 ıma, candy me, nazarboncuğuma da hayırlısıyla nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq:
ebru.e min kardeşini ölümden döndüren rabbim tahlil sonuçlarının da temiz çıkmasını nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq:
şimdilik duam bu kadar....... :Saruboceq: :Saruboceq:
rabbim
ecem_1912 arkadaşımın karnına verdiği bebeğini kucağına almak nasip etsin, anne babasıyla uzun sağlıklı ömür versin inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
turuncu_86 ıma, candy me, nazarboncuğuma da hayırlısıyla nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq:
ebru.e min kardeşini ölümden döndüren rabbim tahlil sonuçlarının da temiz çıkmasını nasip etsin :Saruboceq: :Saruboceq:
canı gönülden amin diyorum canıımmm bütün duaların için Rabbim senin de gönlüne göre versin güzel yürekli arkadaşımrabbim
amin canım meleini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin mevlam:Saruboceq:çok sağol canım benim.rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah.amin..allahım çarşamba günü bebeğimizi sağsalim görmeyi nasip etsin .aminn.
ebru.e min kardeşine de acil şifalar dilerim bilmiyordum.tahlil sonuçları inşallah temiz çıkar. aminn.
amin canım inşallah bütün duaların kabul olur kızına da Rabbimden eş-şafi olan ismi şerifiyle şifa diliyorum:Saruboceq:Allah razı olsun canım benim.
Çenebazım ve uğurböcüğümede hayırlı kısmetler çıkar inşallah Allahım :Saruboceq:
Dorukk dostumda inşallah bebek heyecanını tekrar yaşar ve sağlıklı bir bebeği olur :Saruboceq:
Zilli kızımda iyileşip eskisi gibi yürü inşallah senağlama :Saruboceq:
bak bu kadar dua edenin varken meleğinin gelmesine Rabbimin izniyle çok az kaldıcnm benim çok tşk ederim çenebazım seninde herşey gönlünce olsun cnm benim saool bitanem .........
allahım çenebazıma ış konusunda en hayırlısını nasıp etsın gonlune gore olsun hersey...ve hayırlı bı este nasıp etsın...
ecem_1912 me bebegını saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın..
nazarboncugunada ınsallah nasıp etsın..
benım kardesımede alahım bıdaha hastalık vermesın...sonucları temız cıksın..
kaydirigubbakcemile3amiiiiiinnnn zibidim benim duanın zayıflama kısmını üzerime alınıyorum canım benim Rabbim seninde gönlüne göre versinnazarıma bebek..
zayıflamak isteyenlere zayıflamak nasip et allahım..
amin canım Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallahAllah ım inşallah herkesin gönlüne göre verir.hayırlıısıyla bütün dualarınız kabul olur....
Dualarım bütün KK ÜYELERİ İÇİN En Sıcak Samimiyetimle içimden Gelenleri Söylüyorum Ve SİZE iyi ŞansLar Diliyorum ...........................
rabbim bütün kendine inananların gönlüne göre versin........kötü amelli insanlardan bizleri korusun,esirgesin.............
kk da suan hamile olan tüm tanidigim tanimadigim tanisicak oldugum arkadaslarima rabbim yardimcilari olsun kolay hamilelik kolay dogumlar nasip etsin insallah
Ben de sizden iyi dileklerinizi, dualarınızı istiyorum.
Önümüzdeki hafta üniversiteden mezun oluyorum hayırlısıyla.
Hayırlı bir iş bulabilmem için dualarınızı eksik etmeyin lütfen a.s.
emelcim, elifçim, burçakçım, tuğbacım bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
canım dünürüm, halecim, aytülcüm, ümmühancım bizlere de annelik nasip olur inşallah güzellerim
büşracım seninde giden meleklerinin yerine rabbim sağlıklı bi şekilde evladını göndersin inşallah
Allah herkesin hakkında hayırlısını versin, mutluluk ve huzur dolu bi ömür versin tüm kk ailesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?