Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeniden merhabalar
çok şükür ki yeniden merhaba diyebilmenin sevincini yaşıyorum. Gayet iyiyim diyebilmek için bir hayli erken. Fakat geçenkinden iyiyim çok şükür. Yazımı okudum da gerçen kötüymüşüm. O kelime hataları imla hataları asla yapmayacağım şeyler. Yorumlarınızı okudum. Çok çok teşekkür ederim. En yakın zamanda kendimi toparlar toparlamaz detaylı bir şekilde cevap vereceğim yorumlarınıza. Şuan evdeyim kendi odamda. Hapa devam ediyorum. Biraz daha iyi olunca da psikolog tedavisine başvuracakmışım. Korkulacak bir şey yok. Tekrar görüşmek üzere hoşça kalın.
Merhabalar,
Rast, öyle ya da böyle yeniden karşınızda. Çok şükür yazıp okuyabiliyor çok şükür bilinci yerinde.
Bu gece buradayım yorumlara cevap verip şu hastane mevzusunu aradan çıkaracağım. Biraz da bir şeyler paylaşmış olurum. Hem sahura kadar vakit geçmiş olur.
Mutfaktan bir şeyler alıp devam edeceğim.
Hoşgeldin, sefalar getirdin.
Merhaba rast'cım. Nasılsın? Umarım herşey yolundadır...
Hoş buldum, nasılsın?
İyiyim sağol, seni tekrar burda görmek güzel.
Nasılsın?
Allah yardımcın olsun. İnşallah içinde bulunduğun bunalım ve rahatsızlıktan kurtulur mutlu olursun. Bol bol dua et. Allah içine gereken ferahlığı verecektir canım. Kendini iyi hissetmek senin elinde. Rahat ol. Hayat devam ettikçe insan mutlu olmak için sayısız sebep bulabilir.
canım geçmiş olsun. inşallah düzelirsin. ben de annem vefat ettiğinden beri nefes alan ölü gibiyim.
hastalığını falan bilmiyorum ama umarım kısa zamanda düzelirsin, en azından seni seven büyüklerin varmış, Allah seni onlara bağışlasın cnm.
Rast'cım çok geçmiş olsun, dualarımı senden esirgemiyorum. Umarım bi an önce sağlığına kavuşursun canım. Her daim yanındayım... En kısa zamanda senden güzel haberler bekliyor olucam canım.
bu yazını ağlayarak okudum kuzucummmm çünkü sendeki yalnızlıgı ben kendi ellerimle edindim.küçük bir kasabada yaşayan ailemi bırakıp iş için 5 yıldan beri ayrı ve tek başıma yaşıyorum geceleri serin havalarda bir demlik çaya bakıp agladıgım çook olmuştur kımse bir anne gibi sahiplenmıyo evet ama hayata tutunmak gerek bir yerdede rahatsızlıgınada üzüldüm çooook geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmen temennimle.Nerde yaşadıgını bilmiyorum ben edirne keşanda ikametkah ediyorum seni buralara beklerim samimiyetimden asla şüphen olmasın insan tanımadıgı birindenden pozitif enerji alır ve ben her zaman yanındayım dilediğin zaman yazabilirsin konu her ne olursa olsun sancılarını ve acılarını asla sen gibi derinden hissedemem belkı ama seni anlıyorum ve çoooooook öpüyorummmm cvbını bekliyorum öpüyorum seni....
cannnıııımmmmm senden haber bekliyorum sağlına kavuştun mu nasılsınnnnn ???
Çok şaşırtıcı bir durum,o hastanede olma sebebini bilmiyor musun?Kaza, veya kalp krizi gibi bir şey mi acaba?Çok şaşırdım.
rast cok gecmis olsun ogrendinmi ne oldugunu ya yazini simdi okudum umarim iyisindir ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH(AMIN)
Canım peki teşhis ne?Geçmiş olsun bu arada.