KK'da ve Hayatta Yalnızlık

iyisin rast iyisin bugün ... hergün bugün kadar iyi ol .inan bu halinn daha güzel

Teşekkür ederim evet beynim çok yorgun ama günün bitişini iyi yaptım sayende, sayenizde. İyiyim şükür...

Estağfirullah ... Hayatt sevgiyi paylaşınca güzel la la la la la ...

rast, gırgır ali filmi'nin diğer ismi de istasyon'muş. yani ben daha önce bulmuştum. çok teessüf ederim. küstüm!

(Bu 15 karakter yasağı da nedir yahu. Sadece gülücük atamayacak mıyım ben bu forumda )
maalesef tatlım bende saçma sapan ve yersiz noktalama işaretleri yapıyorumm yada ifade.insanın yansıtmak istediği düşünce yada ifade amacından çıkıyor .

Son düzenleme:
rast, gırgır ali filmi'nin diğer ismi de istasyon'muş. yani ben daha önce bulmuştum. çok teessüf ederim. küstüm!

Ooooo böyle olmadı ama yaa.
Ben Gırgır Ali yazdım önüme bambaşka bi film çıktı benim suçum neee :) İşin garibi İstasyon filminin içinde de bi gırgır ali geçiyo : )
Neyse gel barışalım;

Sana bir demet gül sunmak isterdim, barışın simgesi olarak
Ne güllerin kokusunu sunabilirim bana küsmüş olan yüreğine
Ne de iki gün sonra solacak olan kırmızı güllerin görüntüsüyle avutmak isterim seni
Bir dörtlük yazsam acemice ve barışın simgesi olsa inceden inceye

Bak birinci dörtlükte bitti işte,
Uzadıkça uzuyor mısra dediğimiz kelimeler bütünü,
Haydi gel etme eyleme,
Bu son dörtlüğün son mısrasında "tamam barıştım" de.

:):):)

döktürmüşsün yine, süper.

barıştık tabiki de...

hep böyle mutlu ol tamam mı?

birşey merak edersen söyle, araştırmacı gazeteci arkadaşın hemen bulsun.

Son düzenleme:
döktürmüşsün yine, süper.

barıştık tabi ki de...

hep böyle mutlu ol tamam mı?

birşey merak edersen söyle, araştırmacı gazeteci arkadaşın hemen bulsun.

Teşekkür ederim İnşallah, biliyorsun mutlu olmak insanın elinde değil çoğu zaman.
Neyse filmi izlemeye devam :)

canım benim...
yalnızım diyorsun bence değilsin.. herşey bir yana kimsesizlerin kimsesi olan Rabbim ...
birde kendini öyle güzel yetiştirdiğin kurduğun cümlelerin sırasından kalitesinden rastgele olmayışından belli.lisanın lehçen kelime haznen güzel.. tebrik ederim acı içindede olsan yetiştirmişsin kendini...
bahsettiğin yalnızlık varya bir çoğunda beni anlatmışsın. kimselerle görüşmüyorum elimden geldiğince....zira bıktım canıma ot tıkayanlardan tabiri caizse...
bilmem faydası olacak mı ama şunu diyeyim ki sana , kardeşlerin , eşin , arkadaşların vs vs yani bağlanılacak biri olup ama seni cayır cayır kavurduılarmı daha kötü...
bu yaşıma kadar samimi olmayacağım kimseyle derdim (somurtkan da değil tabi ama ) mesafeli olucam derdim ama gıcık huyum yüzünden elimde olmadan girişkenliğim devam ederdi... hala da ediyor belki ... ama okadar değil...

canım kardeşim , inşaallah demek istediklerimi verimli diyebilmişimdir...

:26:özür dilerim konuyu gördüm okudum ve direk alıntı ile cevaplaya bastım bi altındaki yorumu bile okumadan...

oysa yorumların en az bir kaçına göz atar yazardım ya ... niye öle olduysa ....
:78:

ya bende bakıom düşünüom düşünüom gırgır ali aklıma geliyooo.. o işte diyom alla alla

güzel filmdi çok kere izlemiştim ismi de öle kalmış işte aklımda

rast canımcım küsmedin umarım okadar yoğun saçma zamanlarım olduki yazamadım sana düzgünce..büyüme derdiyele uğraşıyorum.

bu da bana ağır geliyo işte..

greenjade demişya evcil hayvan al diye.. çok haklı. benim köpeğim vardı..2günde bile nasıl alıştı bana.. insanın can dostu onlar..

evde bakılcak hayvan alabilirsin.illahi bahçen olması şart değil..

sıkma canını.. sen gerçekten çok güçlü birisisin..

varmı başka güzel türk filmi.. hadi bakalım.. senin sayende biizm de aklımıza gelir de izleriz ha bu haftasonu türk filmi

müzikleriyle ilgili bi etkinliğe gitmiştim..harikuledeydi ya.. hadi ne geliyo aklına söyle bakalım

Öncelikle teşekkür ederim. Öğrendiğim bir şey var; acı içinde gelişip olgunlaşabilir insan, ateşi görmeden pişiyorum diyemez, dememeli. Yalnızlık aslında her insanın başında olan bir duygu ama öyle pek de farkına varılmış bir duygu değil esasen. Söylediğinin faydası olmaz sanırım, sadece duymuş olurum. Çünkü insan tatmadığı bir şey hakkında yorum yapamaz değil mi. Sen ne kadar limona ekşi desen de daha önce hiç limonu tatmamış olan bir insana bunu anlatamazsın. Anlayamaz. O yüzden benim ne eşim ne kardeşim ne annem ne de babam oldu zor zamanlarımda. Bağlanacak kimsem olmadığından bağlanıp cayır cayır kavrulmak ne demek bilemem bu yüzden.
Elbette ki demek istediklerini dedin, teşekkür ederim yorumun için.

Ben özür dileyecek bir şey göremiyorum, bilakis teşekkür ederim okuyup yorum yaptığın için.

Küsmek mi ne haddime. Her insanın yoğun olduğu zamanlar vardır. Önemli değil. Evime bir evcil hayvan almayı şu sıralar sıcak bakmıyorum daha sonra ama şimdi değil atlatmam gereken şeyler var, zamanla o da olur inşallah. Gerçekten güçlü olduğum konusunda bir şey diyemem, sanırım zamana göre değişir.
Başka güzel türk filmi olmaz olur mu, Vahşi Gelin şiddetle tavsiye ederim. Çok sevdiğim bir filmdir. Bilmem kaç defa izledim ama yine izlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…