Ben izledim izledim ve unuttum çok eskiden izlemiştim. Analiz edilecek bir şeyler vardır mutlaka ki aklımda az çok replikleri bile kaldığına göre, bazı şeyler kazınır hafızamda. Ve o şeyler hakkında bir şeyler çıkar mutlaka. Çok mu şey kullandım nedir. : )
iyisin rast iyisin bugün ... hergün bugün kadar iyi ol .inan bu halinn daha güzel
Teşekkür ederim evet beynim çok yorgun ama günün bitişini iyi yaptım sayende, sayenizde. İyiyim şükür...
Estağfirullah ... Hayatt sevgiyi paylaşınca güzel la la la la la ...
maalesef tatlım bende saçma sapan ve yersiz noktalama işaretleri yapıyorumm yada ifade.insanın yansıtmak istediği düşünce yada ifade amacından çıkıyor .(Bu 15 karakter yasağı da nedir yahu. Sadece gülücük atamayacak mıyım ben bu forumda )
rast, gırgır ali filmi'nin diğer ismi de istasyon'muş. yani ben daha önce bulmuştum. çok teessüf ederim. küstüm!
kuzzummmm tamam sen bulmuş ol yerim senii .. emeğine sağlıkkk
rast, gırgır ali filmi'nin diğer ismi de istasyon'muş. yani ben daha önce bulmuştum. çok teessüf ederim. küstüm!
maalesef tatlım bende saçma sapan ve yersiz noktalama işaretleri yapıyorumm yada ifade.insanın yansıtmak istediği düşünce yada ifade amacından çıkıyor .
Ooooo böyle olmadı ama yaa.
Ben Gırgır Ali yazdım önüme bambaşka bi film çıktı benim suçum neee :) İşin garibi İstasyon filminin içinde de bi gırgır ali geçiyo : )
Neyse gel barışalım;
Sana bir demet gül sunmak isterdim, barışın simgesi olarak
Ne güllerin kokusunu sunabilirim bana küsmüş olan yüreğine
Ne de iki gün sonra solacak olan kırmızı güllerin görüntüsüyle avutmak isterim seni
Bir dörtlük yazsam acemice ve barışın simgesi olsa inceden inceye
Bak birinci dörtlükte bitti işte,
Uzadıkça uzuyor mısra dediğimiz kelimeler bütünü,
Haydi gel etme eyleme,
Bu son dörtlüğün son mısrasında "tamam barıştım" de.
:):):)
döktürmüşsün yine, süper.
barıştık tabi ki de...
hep böyle mutlu ol tamam mı?
birşey merak edersen söyle, araştırmacı gazeteci arkadaşın hemen bulsun.
canım benim...Öncelikle merhabalar,
Nereden başlayacağım konusunda bir fikrim yok. Konuyu açmadan önce günlerdir de düşünmekteyim. Genelde konuların kimileri tarafından çok sert eleştirildiği kimileri tarafından da çok sıcak kanlı bakıldığı bir sitedeyim. Açtığım konu hakkında ne düşünürsünüz bilmem ama amacım sadece biraz rahatlamak ve biraz kendi içimde yalnızlığımı yenmek. Bunun için o değerli vaktinizi bana ayıranlar için hatta dahası yorum yapanlar için minnettarım.
Şükür ki bir kaç cümleyle giriş bölümünü bitirmiş bulunmaktayım. Biraz geçmişimden bahsedip sonlandırmak istiyorum konuyu;
Henüz 5-6 yaşlarımdayken bir trafik kazası sonucu ailemde ölmeyi başaramayanlardan biriyim. Belki de kader dediğimiz şey bu olmalı ki ailemi o günlerde bağlılığın tam olarak ne olduğunu bilmediğim ailemi kaybettim. İlk ciddi gözyaşlarım da o zamanlarda akmaya başladı ve ilk ciddi yalnızlığımın çatısı o zamanlarda örüldü. Hatırladığım o kadar az şey var ki o günlere dair geçmişim kapkara bir geceden ibaret. Anneannemlerde kalışım, günlerce büyük kalabalıklar, telaşlar...
İnsan çok sonraları alışıyor derler ama öyle bir şey yok. Alışmıyor insan, sadece farkına varıyor geçmişin.
Yalnızlığa çok küçük yaşlarda alıştım, hayatın şu evrelerinde bir yetişkinin sahip olabileceği her şeye sahibim ama bir aile sıcaklığının bir aileyle yenilebilecek akşam yemeğinin ya da bir aileyle toplanıp muhabbet edilebilecek bir ortamın yoksunluğuyla dolu içim.
Her şeye rağmen hayatta sırtımı dayayabileceğim bir anneanne bir babaanne bir dedeye sahibim. Ama sahip olamadığım şeylere bakılırsa devede kulak kalıyor bunlar benim için. Yanlış anlaşılmak istemem elbette ki çok şükür. Hiçbirine ters tepkim yok. Bir zamanlar ciddi bir sorgulamaya düştükten sonra varlığını kabul ettim Yüce Yaradanın. O'nunla hiçbir problemim yok şükürler olsun ki.
Gel zaman git zaman özlem duydum her şeye. Yazın ailesiyle gidilen pikniklere, akşam olunca ailesiyle içilen çaya, anne kız arasında olan muhabbetlere... Aklınıza gelebilecek her şeye.
Ve yalnız kaldım bilmem kaç milyon dünyada. Çıkarcı arkadaşlarımı tanımam en fazla aylarımı aldı, pek de arkadaş çevrem olmadı, psikolojik olarak uzun yıllar herkese şüpheyle baktım. Ve insan çocukluğunu yaşayamayınca da pek bir arkadaş çevresi kurmakta zorlanıyor, içine kapanık oluyor. Ben de bunlardan biriyim. Hiçkimseyle konuşamaz arkadaşlık kuramaz oldum, anlatacak bir şeylerim olmadı hiç. Yalnızlığımı son zamanlarda internetle yenmeye çalıştım fakat o bile şuan etkisiz kaldı diyebilirim. Kadınlar kulübü'ne üye olmadan önce izlediğim kadarıyla hoş bir yer olarak aklımda kaldı, üye oldum, geçen zamana bakıyorum da gözümde hala hoş bir site olarak kalmış. Fakat bunun yanında koskoca da bir yalnızlık var.
Buradaki hemcinslerimin açtığı konular gerek hamilelik olsun gerek evlilik olsun gerek zayıflama olsun gerek ilişkiler olsun hep ben kendi çevremden baktım. Ve yalnızlığımı bir kez daha burada da kabullenmiş oldum. Bir kaç arkadaşlık kurmak dert ortağı olmak iyi gelirdi ama yapamadım, yazışmaya çalıştım ama gece yatağıma yattığım zaman hep aynı şeyi hissettim; yalnızlık. Bir ailemin olmayışı. Burada hazırlanan çeyizlere baktığımda hep benim için çeyizleri hazırlayacak bir annemin olmayışından yakındım. Buradaki hamilelik haberlerine baktığımda hep benim hamilelik zamanımda yanımda bana destek çıkacak ailemin olmayışından yakındım, evleneceğim zaman okuldaki mezuniyet töreninde... hayatın her yerinde...
Hep içimde hissettim yalnızlığı ve yazma ihtiyacı duydum... En azından ben de buradayım demek, bir ortama girmek, içimdekileri paylaşabilmek istedim.
Biliyorum uzun konular herkesi bir hayli sıkar ve sanırım okurken yarıda kesilir okuma. Bu yüzden kısa yazmak istedim lakin olmadı bunu da beceremedim. Neyse. Ben sadece içimdekileri paylaşmak istemiştim.
canım benim...
yalnızım diyorsun bence değilsin.. herşey bir yana kimsesizlerin kimsesi olan Rabbim ...
birde kendini öyle güzel yetiştirdiğin kurduğun cümlelerin sırasından kalitesinden rastgele olmayışından belli.lisanın lehçen kelime haznen güzel.. tebrik ederim acı içindede olsan yetiştirmişsin kendini...
bahsettiğin yalnızlık varya bir çoğunda beni anlatmışsın. kimselerle görüşmüyorum elimden geldiğince....zira bıktım canıma ot tıkayanlardan tabiri caizse...
bilmem faydası olacak mı ama şunu diyeyim ki sana , kardeşlerin , eşin , arkadaşların vs vs yani bağlanılacak biri olup ama seni cayır cayır kavurduılarmı daha kötü...
bu yaşıma kadar samimi olmayacağım kimseyle derdim (somurtkan da değil tabi ama ) mesafeli olucam derdim ama gıcık huyum yüzünden elimde olmadan girişkenliğim devam ederdi... hala da ediyor belki ... ama okadar değil...
canım kardeşim , inşaallah demek istediklerimi verimli diyebilmişimdir...
:26:özür dilerim konuyu gördüm okudum ve direk alıntı ile cevaplaya bastım bi altındaki yorumu bile okumadan...
oysa yorumların en az bir kaçına göz atar yazardım ya ... niye öle olduysa ....:78:
ya bende bakıom düşünüom düşünüom gırgır ali aklıma geliyooo.. o işte diyom alla alla
güzel filmdi çok kere izlemiştim ismi de öle kalmış işte aklımda
rast canımcım küsmedin umarım okadar yoğun saçma zamanlarım olduki yazamadım sana düzgünce..büyüme derdiyele uğraşıyorum.
bu da bana ağır geliyo işte..
greenjade demişya evcil hayvan al diye.. çok haklı. benim köpeğim vardı..2günde bile nasıl alıştı bana.. insanın can dostu onlar..
evde bakılcak hayvan alabilirsin.illahi bahçen olması şart değil..
sıkma canını.. sen gerçekten çok güçlü birisisin..
varmı başka güzel türk filmi.. hadi bakalım.. senin sayende biizm de aklımıza gelir de izleriz habu haftasonu türk filmi
müzikleriyle ilgili bi etkinliğe gitmiştim..harikuledeydi ya.. hadi ne geliyo aklına söyle bakalım
tam sana göre bir oyun buldum. bekleriz efenim. :)
http://www.kadinlarkulubu.com/oyun-bolumu/188601-4-kelime-1-cumle.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?