KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ben geyiğiine öyle dedim ya
çok şükür yaşımdan şikayetçi değilim
hatta minyonum bile yaşımı göstermediğimi söylerler:)

daha ne olsun canim uzunsun tabi
1,5 senemiakannehir nasil gittin kiz okadar
ama kendine yetecek kadar biliyorsan iyi hem konustukca gelistiriliyor

simdi o kadan uzun gorunmuyom ama malum 74 kilo ile tombili oldum cnm ben buraya gelir gelmez kursa yazildim saolsun esim beni yazdirdi cokda faydali oldu valla iyiki gondermis hamileligimin ilk aylarida gidiodum ama bulantilar yuzunden ciktim bundan sonreda zor giderim cocugumla ilgilenerim artik :emir_bebek:

simdi o kadan uzun gorunmuyom ama malum 74 kilo ile tombili oldum cnm ben buraya gelir gelmez kursa yazildim saolsun esim beni yazdirdi cokda faydali oldu valla iyiki gondermis hamileligimin ilk aylarida gidiodum ama bulantilar yuzunden ciktim bundan sonreda zor giderim cocugumla ilgilenerim artik :emir_bebek:

tabi yazdiracak zorunlu hemde görevi bu.

ya teo niye görünmezsin sen ayrica cevrim disi görünüyon

teo sevimli hayalet casper kaydirigubbakcemile3

cnm o kk prosu varya ondan gizli gorunebilio

tabi yazdiracak zorunlu hemde görevi bu.

tabi simdiki kanunlara gore zorunlu dil kursu ama belli bi sure icn gecerli yani annesinin aklina uysa ben evde køs køs otururdum ama cnm kocam beni 1 bucuk sene gitmeme izin verdi halada gitcektim ama bulantilar yuzunden cikmak zorunda kaldim boshayallersmile

teo sevimli hayalet casper kaydirigubbakcemile3

cnm o kk prosu varya ondan gizli gorunebilio

tabi simdiki kanunlara gore zorunlu dil kursu ama belli bi sure icn gecerli yani annesinin aklina uysa ben evde køs køs otururdum ama cnm kocam beni 1 bucuk sene gitmeme izin verdi halada gitcektim ama bulantilar yuzunden cikmak zorunda kaldim boshayallersmile

kiz biliyomda ama niye görünmez oluyorki görünsün casperimiz ay o cizgifilmide pek sevedim ya.
annesi ne karisiyorki aman neyse gelmis gecmis

ben nasıl diyeyim görünmez oldugumukk prokart sahibiyim ondan böyle görünmez özelliğine sahibim canım

X