KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ben de vajinal bölgemi yağlayacağım artık:KK1:

yagla yagla faydasi oluomus bende yaglicam ebem tavsiye etti kaydirigubbakcemile3

hazalcım mrb tatlım ikizmi bekliyosun sen??

yok cnm tek benimki avatardaki isimden oturu soruosan øzgur kocamin yusufta oglumun ismi benim kocam ilk bebgim sayilir ondan ole yazdim kaydirigubbakcemile3

gecendede lahana yapmistin galiba nasil oldu becerebildinmi
dünde ben yapmistim türlü

canım sarmayı normalde çok güzel yaparım..onda kusur yok ama lahana yapraklarını açmak çok zormuş..genede yaptım ama üzerine salçalı su döktüm o hoş olmadı biraz aşırıydı sanırım salçası ama tadında bi problem yoktu çok güzel olmasada ahım şahım tadı iyiydi..ama bi dahakine yapmam sanırım çünkü zorlandım...
bide dolmayı yada sarmayı birgün sonra yediğimizde sanki tadı daha yerine oturmuş gibi oluyo..ilk yediğimde sıcak sıcak pek bişi anlamıyorum

tabi vcanim faydasi varki yapin diyorlar yani bende yapmaya basliyim bariiii
normal ultrasona girmiyormusun hic canim

evet cnm haftada iki kez uygula dedi ebem insallah yirtilmadan cikaririz bebisleri

yok cnm benim doktorum gerek duymuyo ultrasona hareketleri iy ise gelme dedi bende gitmiorum son 1 ay kaldi saglikla bi dogursaydijm artik ayaklarim kac gundur sis ustune basamiyom yaa iyice agirlastim arik valla

evet cnm haftada iki kez uygula dedi ebem insallah yirtilmadan cikaririz bebisleri

yok cnm benim doktorum gerek duymuyo ultrasona hareketleri iy ise gelme dedi bende gitmiorum son 1 ay kaldi saglikla bi dogursaydijm artik ayaklarim kac gundur sis ustune basamiyom yaa iyice agirlastim arik valla

hazalcım neremizi yağlicaz ben uzak kaldım biraz ama...
komik oldu soru..yalnız...neyse ebenin var tabi bildiğiki yağla demiş

ben bugün ayva aldım kızlar sizde alın yiyin oldumu bebişler güzel doğsun belki gamzeli olurlar..

ben yirtiktan kacis olmayacagini düsünüyorum:KK1: ama insallah olmaz yinede biz yaglanalimyerimseniben
ay ayak sisligi cok kötü yaaaa
ben türkiyedeyken bir sisiyordumki varya ayaklarim kat kat oluyordu
6 kere ucaga binmistim o günlerde daha cok sisiyordum.
kesinlikle tuzu kesiceksin bak bide ayaklarini yüksege kaldir uzan
cok sismek normal dogumuda engelliyormus

hazalcım neremizi yağlicaz ben uzak kaldım biraz ama...
komik oldu soru..yalnız...neyse ebenin var tabi bildiğiki yağla demiş

yaglanip gurescez dermisim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

cnm vajinal bolgenin etrafini zeytin yagi yada oraya ozel bi yag oraya surup masaj uyuguluyosun dogum aninda yirtilmamasina fayda oluomus

ama seninki daha erken galiba yaa cunku bana daha once bole bisey dememisti yada simdiden yapsan dahami faydali olurki bilmiyorumkismile

olabilir hazalcım bakalım ilerlesin biraz daha yağlancam bende...
bu arda ben çok tuzlu yiyorum inanılmaz derecede tuz isteğim var tatlıdan nefret eder oldum
sevmiyorum tatlıyı..tuzsuzzz yaşayamam yaaaa

ben yirtiktan kacis olmayacagini düsünüyorum:KK1: ama insallah olmaz yinede biz yaglanalimyerimseniben
ay ayak sisligi cok kötü yaaaa
ben türkiyedeyken bir sisiyordumki varya ayaklarim kat kat oluyordu
6 kere ucaga binmistim o günlerde daha cok sisiyordum.
kesinlikle tuzu kesiceksin bak bide ayaklarini yüksege kaldir uzan
cok sismek normal dogumuda engelliyormus

kesinlile cnm kacis yok bizimki zugurt tesellisi iste ama cok yirtilcamiza az yirtiliriz kaydirigubbakcemile2

ben tuzu coktan kestim cnm ama gobek iyice buyudu belime baski yapio ayaklarimda bedenimi tasimakta zorlanio vallaa ee 21 kilo aldim ayak sismesinde ne yapsin kaydirigubbakcemile3

yaglanip gurescez dermisim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

cnm vajinal bolgenin etrafini zeytin yagi yada oraya ozel bi yag oraya surup masaj uyuguluyosun dogum aninda yirtilmamasina fayda oluomus

ama seninki daha erken galiba yaa cunku bana daha once bole bisey dememisti yada simdiden yapsan dahami faydali olurki bilmiyorumkismile

güresecez ha:roflol:
bu göbeklerle tam güres olur haaakaydirigubbakcemile3
bu ayda sürülüyor canim zaten dergide okumustum
hatta bide masaj hareketleri vardi:kedi: 5 10 dk yapiyorsun

olabilir hazalcım bakalım ilerlesin biraz daha yağlancam bende...
bu arda ben çok tuzlu yiyorum inanılmaz derecede tuz isteğim var tatlıdan nefret eder oldum
sevmiyorum tatlıyı..tuzsuzzz yaşayamam yaaaa

aman cnm kes tuzu hemen bende senin haftalarindayken yesil erigi tuzlayip yerdim hemde ole bole deil 1 kilo erigi bi oturusta yerdim valla ama ilerleyen haftalarda ellerimde hem sisme hem uyusma oldu gece agliyarak uyaniyodum bitsin bu aci die tuszu kestikten sonra artik ellerim eskisi gibi uyusmuyo hala sis ama agrisi yok sukur

X