KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

burdayimmmm tatlim k. bakmaa.s

unutulur musun yaaaaa.s.

iyiyim canim sen?

bu aksam teravihe gidicem, o yuzden cok duramicam

canim işte dinleniyim diye yillik izin aldim.

evde kös kös oturuyorum, tv izliyorum & bilgisayarda oyun oynuyorum:sm_cool:

sen napiyosn?

slm ee siz dün yazmışsınızkafamçokkarıştı ben siteye girdiğimde 2 gün yorum yapamıyacaksınız yazıyodu:uhm:

şimdiden bayramınız kutlu olsun arkadaşlar hayatı hep bayram gibi sevinçle mutlulukla yaşayalım inşallah mutlu bayramlar

burdayım hayatım ii bayramlar..
nasılsın canım varmı bayram hazırlığı

selam herkese..bayramınız kutlu olsun kızlaar hayırlı bayramlar herkese opuyorumnanaktan

aynen bende bu foruma üye olalı kaç ay oldu arada giriyorum daha bi mesaj attığım yok resmen yabancıyım buralara :))

yaa gun icinde gelseydin konusurduk ben simdi cikicam.:çok üzgünüm:

sana da iyi bayramlar tatlim:1hug: alayiniza iyi bayramlar iştee:teytey::teytey:

sabah erken kalkmam lazim. bayram cikolatalarini da misafirden once ben bitircem heraldeeecokacimcoook

ev temiz, ben de yeni dus aldim. hadiiii bakalim bayrama guzel girelim guzel cikalim.a.s

cevap veremeyebilirim, iyi geceler ve iyi forumlar. hadi bakalim gorusuruz eloşşş:) ilk defa karninla tasidigin bi bebekle beraber bayrama giriceksin herhalde=) neyse optmmm bye bye:1hug:

ilk defa karninla tasidigin bi bebekle beraber bayrama giriceksin herhalde=)

karninda dicektim cok pardon:kedi:

İyi akşamlar:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…