- 8 Aralık 2011
- 45.404
- 163.838
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #9.261
ben tüm işlerimi tabletten yapıyorum bende pc ye alışamadımTabletten bende yapamiyorum yaaa, ama bozuk degil benimki aslinda
Evet bugün taksit taksit konusasim varHayret birşey taksit taksit mi konuşcaz
Sorsana hemen, iyiyim kv ile oturuyorum, gözlerim yolda A AklinYolu1 i bekliyorum gelmiyor o ayrı
Sen nasılsın?
Hmmmm benimki neden böyle acepben tüm işlerimi tabletten yapıyorum bende pc ye alışamadım
Ama bu günlerde güncenlemesi gereken bir proğram var onu yapmadığım için şuan hem yavaşladı hemde bazı işlemleri yapamıyor
malesefYok artık, sana acıyan çıkmadı mı
Kalabalık iyi güzelde, 6 ailede sıkıntı yani iyiki benimki 2 kardeş
Ha pardon bunlar senin taraf..
Oğlu çok uğraşıyor bozmak için kv kızıyor hemen, karıştırma ortalığı diye :) Sizede uymaz yaniEvet bugün taksit taksit konusasim var
Kiz KV yede nick al gelsin muhabbet edelim, seni cekistirelim, araniz cok iyimis olmaz istatislikleri bozuyorsunuz
Yakın olsak yardım edeyim derdim amamalesefevet canım eşim 4 kardeşi benim 6 kardeşim var
Gercekten o an çok güzel ama onlar gidince evin mazarasıyla çöküyorsun
Ben çok menunum şimdi pc çok zor geliyor alışınca çok kolay birdaha pc ye geçmek istemiyorsunHmmmm benimki neden böyle acep
Canım yoruçuydu ama hep beraber olmak gercekten güzeldiOğlu çok uğraşıyor bozmak için kv kızıyor hemen, karıştırma ortalığı diye :) Sizede uymaz yani
Yakın olsak yardım edeyim derdim amaNeyseki uzaktasın
Ben bi konusayimda gör senOğlu çok uğraşıyor bozmak için kv kızıyor hemen, karıştırma ortalığı diye :) Sizede uymaz yani
Yakın olsak yardım edeyim derdim amaNeyseki uzaktasın
Bende cok memnunum, hep bunu kullaniyorum, hatta bazen kitabin sayfalarini bile parmak gezdirerek degistirmege ugrasiyorum, yazilari büyültmege falanBen çok menunum şimdi pc çok zor geliyor alışınca çok kolay birdaha pc ye geçmek istemiyorsun
Kızlar kızıma balı süt yapıp geliyorum öpüldünüz
Yazdın mı sen? Cumartesi paylaşıp puanlıycazYaaa bu ödev olayi ne oldu
Hımm ben onu pc de yapıyorumBende cok memnunum, hep bunu kullaniyorum, hatta bazen kitabin sayfalarini bile parmak gezdirerek degistirmege ugrasiyorum, yazilari büyültmege falan
Aaa sen Malatyadaymışsın..Benim kocamda MalatyalıCanım yoruçuydu ama hep beraber olmak gercekten güzeldi
Canım ben sana billet yollarım
CoktannnYazdın mı sen? Cumartesi paylaşıp puanlıycaz
Bende öyle diyorum ama birkere tarih belirledik, herkesede söyledik keşke şimdi gelip yayınlasa yarında millet oy verseCoktannnCumartesi kötü bi gün yaaa,coluk cocuk, es, misafir falan
Yani bencede, herkese derken? Ben ödevi ögrendikten kisa szaman sonra daha ilk belirlenen tarihe göre süre dolmadan verdigim halde, yeni tarihten haberim yokBende öyle diyorum ama birkere tarih belirledik, herkesede söyledik keşke şimdi gelip yayınlasa yarında millet oy verse
Topiğe hergün gelsen haberin olurYani bencede, herkese derken? Ben ödevi ögrendikten kisa szaman sonra daha ilk belirlenen tarihe göre süre dolmadan verdigim halde, yeni tarihten haberim yokHangi herkes bunlar acaba
De gitTopiğe hergün gelsen haberin olurhem suçlu hem güçlü
Hemen hemen her gün muhabbeti oldu, söyledim ki benDe gitGeliyom ben hergün, kimse yoksa yazmiyom, gecmisimi okuyayim Hem is güc insan bi mail atar
Sen aksam aksam kavgami istiyon, vurup durma su seyiHemen hemen her gün muhabbeti oldu, söyledim ki benayrıca sen yaz ben burda oluyorum bahaneye bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?