- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.241
göremiyoruz seni yahu =) bayramın nasıl geçti =)Mutfak temizlerken çınlayan kulak iyidir
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göremiyoruz seni yahu =) bayramın nasıl geçti =)Mutfak temizlerken çınlayan kulak iyidir
![]()
Çok ihtiyaçım varBiz burda sakinleştiriz seniamann erkek değil mi hepsi aynı. Pasaklılar
![]()
Kocana temizletseydin ya, Yada parasını alsaydın halı yıkamaya yollasaydınÇok ihtiyaçım varevet
![]()
gündüz genelikle çoçuklarla uğraşıyorumgöremiyoruz seni yahu =) bayramın nasıl geçti =)
Tartışmanın çoğu o yüzden geçtiKocana temizletseydin ya, Yada parasını alsaydın halı yıkamaya yollasaydınkendin uğraşmasaydın, o kadar bayram yorgunluğunun üstüne
![]()
Ovv.. Nazardandır o nazardanTarşımanın çoğu o yüzden geçtizaten halıyı yıkamaya yolladım
Tek halım değil dolapların yüzü birde çekmecelerin içinde yağ oldu hepsini temizledim gece gece![]()
Selam hoşgeldin
KesinOvv.. Nazardandır o nazardanBütün bayram çalıştın, uğraştın millete hizmetler ettin bi maşallah demediler tabi
Bizim evdede tam tersi, ben elime çay fincanını alırım dökülür, çığlığı basarım eşim elinde bezle bana doğru koşturur
Her evin bir sakarı var demek ki![]()
Hoşdeldin tatlım
HosbuldumSelam hoşgeldin![]()
Kesin25 kişiye tek başıma 6 çeşit yemek çıkardım hemde aynı günde
yardımçım yoktu hepsiyle tek tek ilgilendim
![]()
ben iyiyim sen nasılsınHosbuldum![]()
HosbuldumHoşdeldin tatlım![]()
Tabletten bende yapamiyorum yaaa, ama bozuk degil benimki aslindaTabletimde bozuldu şu an çoklu alıntı yapamıyor![]()
Banane dermisiiiimmmmben iyiyim sen nasılsın![]()
Milletin bayramda memlekete gelesi tutmuşBen 4 kişiliğin üstünde yemek yapamıyorum
25 kişi yatılımıydı han mı işletiyorsun
![]()
Hayret birşey taksit taksit mi konuşcazBanane dermisiiiimmmmDur daaa soracaz allah allah
Nasilsin canim![]()
Yok artık, sana acıyan çıkmadı mıMilletin bayramda memlekete gelesi tutmuş
6 kardeş olunca böyle oluyoruz
Yiğenler derken 25 kişi oluyoruz üstelik bir ablamda daha yok
Tek tek gelselerdi iyidihepsi birden geldi
![]()