- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #9.301
Şimdi mesela ben 1 den fazla yazdım diyelim, puanlamayla otomotikman daha fazla puanım oluyor :) her yazdığıma 1 verilmezse tabiOdevler tamamlanmistir. Yarin eklenecektir. Birden fazla yazan kisiler olmustur. Yazmaya katilmayanlar silinmeyecek ancak puanlama yapamayacaklar. + Sosyetik lakaplari da olmayacak.
Bizi izlediginiz icin tesekkurler.
Şimdi mesela ben 1 den fazla yazdım diyelim, puanlamayla otomotikman daha fazla puanım oluyor :) her yazdığıma 1 verilmezse tabi
Görelim tabi, kimde ne cevherler varmış, kim kimi nasıl analiz etmiş :)Her yazdigina kalp veriyoruz.
.........ama bende istesem yazardim altta kimin yazdigi gorulecek oteki turlu emege haksizlik oluyor.
Görelim tabi, kimde ne cevherler varmış, kim kimi nasıl analiz etmiş :)
Belli bir saati varmı misafirim olabilir ona göre hazır olayım cumartesi :)Yarin sabah ekleyip okula gidicem. Cumartesi gunu de lakaplari veririz.
Belli bir saati varmı misafirim olabilir ona göre hazır olayım cumartesi :)
Nazi kampı olsak hepsi burdaydı simdi çok gevşek bırakıyoruzSaat uc gibi.Ya yok oyle saati. Nazi kampi miyiz biz. Cogunluk geldigi zaman baslariz.
Nazi kampı olsak hepsi burdaydı simdi çok gevşek bırakıyoruz
O gadan da değil ben uymuyorum bu tarifeSadece mavi gozlu sarisin olanlar sosyetik olacak, otekiler silinecek.
O gadan da değil ben uymuyorum bu tarife
1 gün mü olacak süresi?Ben tipatip uyuyorum.
Puanlama yerine anket acalim, sureli olsun.
1 gün mü olacak süresi?
Harbiden sarışın mısın? Sen bana neden resmini yollamadın?Evet. :)
Harbiden sarışın mısın? Sen bana neden resmini yollamadın?
Bu formata göre 1. Seçiliyor. Herkes en beğendiğine oy verecek yaniYok kiz yanindan gecmiyorum.
Odeve donelim.
Format soyle.
pinko ve yazdiklari:
marga yazdiklari;
Lucky yazdigi gibi;
Yalniz haksizlik olmasin diye birini seciyorsunuz.
Sadece yazana oy veriliyor yani tek kisi uzerinden.
Bu formata göre 1. Seçiliyor. Herkes en beğendiğine oy verecek yani
Tamam iyi oldu böyle @Margarikotin çok sevinecek, hemen olsun istiyordu artık :)Evet bu sekil daha kolay olacak.
Tamam iyi oldu böyle @Margarikotin çok sevinecek, hemen olsun istiyordu artık :)
Lakaplar için mi puanlar için mi? :)Tamam da simdi herkese acik olacagi icin kizisma daha fazla olacak. Biraz toparlamaya zaman verse miydik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?