- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #9.281
sus yalan söylemeSen aksam aksam kavgami istiyon, vurup durma su seyi
Nebileyim senin burda oldugunu ben yaaa![]()

Bana hisse verecekler neredeyse burdan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sus yalan söylemeSen aksam aksam kavgami istiyon, vurup durma su seyi
Nebileyim senin burda oldugunu ben yaaa![]()
Hahaha dogru topigin bekcisi seniiiisus yalan söyleme
Bana hisse verecekler neredeyse burdanbi yaz sen cevap veren yoksa git, hep burdayız ki
Hee sizi topikte tutmak için sürekli ödev dayayalım o zamanHahaha dogru topigin bekcisi seniiii
Bazi sohbetlere dalmak istemiyorum canim, bazende göz atip cikiyorum vaktim olmuyor, bazende bdv ye daliyorum
Amaaan sonucta ödevimi yaptim mi yaptim![]()
Yok yaaaa ama ödevde cok uzadi, insanin meragi gidiyor ertelendikce...Hee sizi topikte tutmak için sürekli ödev dayayalım o zamanbende her zaman müsait olmuyorum ki, bildirim görünce dalıyorum
![]()
Lokum yazdı beni, sende karalayacaktın bir şeyler :)Pinkoşummm sen kim yazacaktı bu ödevde ?
Bayram girdi araya kimse müsait değildi öyle olunca mecburen ertelendi :) rabia01 gayet merak ediyor ne yazdığını:)Yok yaaaa ama ödevde cok uzadi, insanin meragi gidiyor ertelendikce...![]()
Doğru zaten ödevini ilk yazan lokumduuu dimi çalışkan kız ya..Lokum yazdı beni, sende karalayacaktın bir şeyler :)
Ben bile unuttum kiBayram girdi araya kimse müsait değildi öyle olunca mecburen ertelendi :) rabia01 gayet merak ediyor ne yazdığını:)
:) tatil bitmedi heralde daha :) valla aynı gün yaptı, maşallah ikiletmedi :)Doğru zaten ödevini ilk yazan lokumduuu dimi çalışkan kız ya..
Yazdı, bir daha da geri gelmediEvet yazacağım
önce bir kendimin ki ni göreyim öyle
![]()
Beratti yazmış seni :)Ben bile unuttum kiBeni kim yazacakti onu bile hatirlamiyorum
![]()
Aslında sık girerdi o niye girmiyor bu aralar bilemiyorum :):) tatil bitmedi heralde daha :) valla aynı gün yaptı, maşallah ikiletmedi :)
Tatile gitti ya hani o, ondan gelmiyor :)Aslında sık girerdi o niye girmiyor bu aralar bilemiyorum :)
İyı geceler napalım herkes kendi halinde takılıyor, sen napıyosun?kızlar ıyı geceler :) naparsınız
devam :) canım aynı degısıklık yok bende de :)İyı geceler napalım herkes kendi ahalinde takılıyor, sen napıyosun?
Iyi iyi olmasın:), bol bol çalış, sınav ne zaman bu arada.devam :) canım aynı degısıklık yok bende de :)
kuzu temmuzdaIyi iyi olmasın:), bol bol çalış, sınav ne zaman bu arada.
Ooo fazla fazla yeter sana zamanı doğru kullanırsan, yemek borcun var ona göre çalışkuzu temmuzda![]()
unutmam unutturmam :) amin canım inş :)Ooo fazla fazla yeter sana zamanı doğru kullanırsan, yemek borcun var ona göre çalış![]()