- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #9.281
sus yalan söylemeSen aksam aksam kavgami istiyon, vurup durma su seyi
Nebileyim senin burda oldugunu ben yaaa
Hahaha dogru topigin bekcisi seniiiisus yalan söyleme
Bana hisse verecekler neredeyse burdanbi yaz sen cevap veren yoksa git, hep burdayız ki
Hee sizi topikte tutmak için sürekli ödev dayayalım o zamanHahaha dogru topigin bekcisi seniiii
Bazi sohbetlere dalmak istemiyorum canim, bazende göz atip cikiyorum vaktim olmuyor, bazende bdv ye daliyorum
Amaaan sonucta ödevimi yaptim mi yaptim
Yok yaaaa ama ödevde cok uzadi, insanin meragi gidiyor ertelendikce...Hee sizi topikte tutmak için sürekli ödev dayayalım o zamanbende her zaman müsait olmuyorum ki, bildirim görünce dalıyorum
Lokum yazdı beni, sende karalayacaktın bir şeyler :)Pinkoşummm sen kim yazacaktı bu ödevde ?
Bayram girdi araya kimse müsait değildi öyle olunca mecburen ertelendi :) rabia01 gayet merak ediyor ne yazdığını:)Yok yaaaa ama ödevde cok uzadi, insanin meragi gidiyor ertelendikce...
Doğru zaten ödevini ilk yazan lokumduuu dimi çalışkan kız ya..Lokum yazdı beni, sende karalayacaktın bir şeyler :)
Ben bile unuttum kiBayram girdi araya kimse müsait değildi öyle olunca mecburen ertelendi :) rabia01 gayet merak ediyor ne yazdığını:)
:) tatil bitmedi heralde daha :) valla aynı gün yaptı, maşallah ikiletmedi :)Doğru zaten ödevini ilk yazan lokumduuu dimi çalışkan kız ya..
Yazdı, bir daha da geri gelmediEvet yazacağım önce bir kendimin ki ni göreyim öyle
Beratti yazmış seni :)Ben bile unuttum kiBeni kim yazacakti onu bile hatirlamiyorum
Aslında sık girerdi o niye girmiyor bu aralar bilemiyorum :):) tatil bitmedi heralde daha :) valla aynı gün yaptı, maşallah ikiletmedi :)
Tatile gitti ya hani o, ondan gelmiyor :)Aslında sık girerdi o niye girmiyor bu aralar bilemiyorum :)
İyı geceler napalım herkes kendi halinde takılıyor, sen napıyosun?kızlar ıyı geceler :) naparsınız
devam :) canım aynı degısıklık yok bende de :)İyı geceler napalım herkes kendi ahalinde takılıyor, sen napıyosun?
Iyi iyi olmasın:), bol bol çalış, sınav ne zaman bu arada.devam :) canım aynı degısıklık yok bende de :)
kuzu temmuzdaIyi iyi olmasın:), bol bol çalış, sınav ne zaman bu arada.
Ooo fazla fazla yeter sana zamanı doğru kullanırsan, yemek borcun var ona göre çalışkuzu temmuzda
unutmam unutturmam :) amin canım inş :)Ooo fazla fazla yeter sana zamanı doğru kullanırsan, yemek borcun var ona göre çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?