- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #9.241
göremiyoruz seni yahu =) bayramın nasıl geçti =)Mutfak temizlerken çınlayan kulak iyidir
Çok ihtiyaçım varBiz burda sakinleştiriz seniamann erkek değil mi hepsi aynı. Pasaklılar
Kocana temizletseydin ya, Yada parasını alsaydın halı yıkamaya yollasaydınÇok ihtiyaçım varevet
gündüz genelikle çoçuklarla uğraşıyorumgöremiyoruz seni yahu =) bayramın nasıl geçti =)
Tartışmanın çoğu o yüzden geçtiKocana temizletseydin ya, Yada parasını alsaydın halı yıkamaya yollasaydınkendin uğraşmasaydın, o kadar bayram yorgunluğunun üstüne
Ovv.. Nazardandır o nazardanTarşımanın çoğu o yüzden geçtizaten halıyı yıkamaya yolladım
Tek halım değil dolapların yüzü birde çekmecelerin içinde yağ oldu hepsini temizledim gece gece
Selam hoşgeldin
KesinOvv.. Nazardandır o nazardanBütün bayram çalıştın, uğraştın millete hizmetler ettin bi maşallah demediler tabi
Bizim evdede tam tersi, ben elime çay fincanını alırım dökülür, çığlığı basarım eşim elinde bezle bana doğru koşturur
Her evin bir sakarı var demek ki
Hoşdeldin tatlım
HosbuldumSelam hoşgeldin
Kesin25 kişiye tek başıma 6 çeşit yemek çıkardım hemde aynı günde yardımçım yoktu hepsiyle tek tek ilgilendim
ben iyiyim sen nasılsınHosbuldum
HosbuldumHoşdeldin tatlım
Tabletten bende yapamiyorum yaaa, ama bozuk degil benimki aslindaTabletimde bozuldu şu an çoklu alıntı yapamıyor
Banane dermisiiiimmmmben iyiyim sen nasılsın
Milletin bayramda memlekete gelesi tutmuşBen 4 kişiliğin üstünde yemek yapamıyorum 25 kişi yatılımıydı han mı işletiyorsun
Hayret birşey taksit taksit mi konuşcazBanane dermisiiiimmmmDur daaa soracaz allah allah
Nasilsin canim
Yok artık, sana acıyan çıkmadı mıMilletin bayramda memlekete gelesi tutmuş
6 kardeş olunca böyle oluyoruz
Yiğenler derken 25 kişi oluyoruz üstelik bir ablamda daha yok
Tek tek gelselerdi iyidihepsi birden geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?