- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #8.841
Taa.. asker taşlama muhabbetinde dedim ben sınır dışı etsinler. Gitsinler Işidin karşısına dikilsinler kolaysa diye ama gazdan kaçan ışıdin karşısına mı dikilir, anca Ülkeyi karıştıracaklar neyse geyiği siyasete çevirmeyeyimkobone diye diye almışlar eline molotofu atıp duruyorlar uğursuzlar
mina miray şimdi herkeste var mevsimde sadece tek anlamlı serra düşünülebilr
Taa.. asker taşlama muhabbetinde dedim ben sınır dışı etsinler. Gitsinler Işidin karşısına dikilsinler kolaysa diye ama gazdan kaçan ışıdin karşısına mı dikilir, anca Ülkeyi karıştıracaklar neyse geyiği siyasete çevirmeyeyim
Birine bir şeyi birine 40 defa söyleyince olurmuş. Senin kıza kırkın üstünde oku diyerek profosör yaparsınallah iyliğini versin
Bende ilerde bebişime serra yada mina koyucam çok şirin gelio bu iki isim bana, tabi önce sağlık olsun
Sizce benim neyim olur? Ne hissediyorsunuz?allah iyliğini versin
olsun kız ne var böbürlenirim prof kızım var diyeBirine bir şeyi birine 40 defa söyleyince olurmuş. Senin kıza kırkın üstünde oku diyerek profosör yaparsın
sen bi önce hamile kaldaaaSizce benim neyim olur? Ne hissediyorsunuz?
Sizce benim neyim olur? Ne hissediyorsunuz?
Bence senin ateşin varben öle hissediyorum
İnsanın hevesini kursağında bırakmayın beeeesen bi önce hamile kaldaaa
İnsanın hevesini kursağında bırakmayın beeee
Akşam kocam gelsin görürsünüz siz
kızıma kanka lazım pinkoİnsanın hevesini kursağında bırakmayın beeee
Akşam kocam gelsin görürsünüz siz
İyi gaza getirdin akşama geliyor kızının kankasıkızıma kanka lazım pinko
aynen bende bugün gördüm allah sonumuzu hayır etsinVayy beee
yürübeeee kim tutar seniiiiİyi gaza getirdin akşama geliyor kızının kankası
Kocam tutuyor vallayürübeeee kim tutar seniiii
Aynen canım , hayırlısı ama müslümanların sonu çok hayırlı değil gibi, müslümanları da türkleri de dünyadan silmeye çalışıyorlar ama bi gün olucak, sonra hz isa gelip müslümanlığı yayacakmış tekrar.aynen bende bugün gördüm allah sonumuzu hayır etsin
vah vahh kocanı ikna et o zaman bacımKocam tutuyor valla
Birde sürekli ağlayan çocuklar
arkdaşım bu işin sonunda agıtlar turkçe arapça kürtçe olcak sevinç çığlıklarıda inglizce ibranice olcak yazmış haklıAynen canım , hayırlısı ama müslümanların sonu çok hayırlı değil gibi, müslümanları da türkleri de dünyadan silmeye çalışıyorlar ama bi gün olucak, sonra hz isa gelip müslümanlığı yayacakmış tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?