- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 34
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #8.701
bencede insanlar benden uzak olsunlar naparsa yapsınlar mantığında benımkide öle sagolsun geldi mi herşeyi yapar yönetler bizim mağza evin karşısında hergün arabasını bizim otoparka koyar bize haber vermeden çıkmaz çok düşüncelidir ben çektim sen niye çekcen der hep sagolsunİnsanlar çok ön yargılı, geçen kv bayram temizliği yapcam dedi yardıma geleyim mi dedim yok kızım senin ihtiyacın varsa ben geleyim dedi. Kadın bu kadar ince düşünceli bana gelir çalışan kadın muammelesi yapar kalkar yemek vs yapar. Bu kadınla ben çok iyi anlaşırken, eltim uzak durur hatta bir iki defa sorun çıkarmış. Bakıyorum kadının hiçbirşeyide yok takılacak ama işte. Her zaman sorun kv de olmuyor
Allah herkese nasip etsin böylelerinibencede insanlar benden uzak olsunlar naparsa yapsınlar mantığında benımkide öle sagolsun geldi mi herşeyi yapar yönetler bizim mağza evin karşısında hergün arabasını bizim otoparka koyar bize haber vermeden çıkmaz çok düşüncelidir ben çektim sen niye çekcen der hep sagolsun
Banane bananeYahu ama bana meryem kuyumcumuz var demişti ben ne yapayım kocanın mı sizin mi diye sorgulamadım kiiiiii
ben kazandım işte banane bananeeeeeeeeBanane bananeSen meraklısındır herşeyi didiklersin bunumu didiklemedin
ben kazandım işte banane bananeeeeeeee
Küstüm işteeeee bana denileni hatırladım sen didikledin mevzuyu ben kazandım işte hıhBöööö
Oylamaya sunarız karar bize kalmasın
Öfff iyi bee amma olay yaptınKüstüm işteeeee bana denileni hatırladım sen didikledin mevzuyu ben kazandım işte hıh
noldu haa sinirlendin mi hıhÖfff iyi bee amma olay yaptın
Yaptım iştenoldu haa sinirlendin mi hıh
Tamda toparlıyorduk ki yakalandıkBen yokken birbirinize girin boyle .
Bende seni seviyorummmmm kuyumcu güzelimmmmmmmmmmmmYaptım işte
dünnn izledimm bu tarz benimiBen yokken birbirinize girin boyle .
Benim ki boşuna A AklinYolu1 e takmıştı asıl sana takması gerekiyormuşBende seni seviyorummmmm kuyumcu güzelimmmmmmmmmmmmonu ordan gece 12 ye kadar silersen döverim seni
neyi
Kafayı
Kiminle konuştuğun için kim kıskanıyormuş ben bugün rahatsızım beni alttan alın daha açık konuşun hahahahaKafayıSürekli onla konuşuyorum diye kıskanıyordu da
Tamda toparlıyorduk ki yakalandık
dünnn izledimm bu tarz benimi
Gizem miydi o kız çok kötü giyinmemişti ya..Yakaladim demek ben topikte yokken boyle seyler oluyor ve siz guya VIP sosyetik olacaksiniz.
Ben de izledim ama gercekten cok sacma giysilere puan vermisler. Ordan bir Roza, bir Nur. Otekileri begenmiyorum.
ödevler ne durumdaYakaladim demek ben topikte yokken boyle seyler oluyor ve siz guya VIP sosyetik olacaksiniz.
Ben de izledim ama gercekten cok sacma giysilere puan vermisler. Ordan bir Roza, bir Nur. Otekileri begenmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?