- 25 Ekim 2013
- 4.472
- 3.574
- 198
- 34
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #8.681
Hee.. İkimizde kazanmış sayılıyoruz ikimizde yazalım yazıyı
Eşimin Annesi, abisi birde yoğun ısrarlarla amcasına gittik. Benimki sevmiyor böyle şeyleri, benim zaten burda akrabam yok o da kendininkilere gitmiyorOrasini artik soz bilceniz yavrileree gitmedin mi kocanla bi yere falan
Anam hayat size zor bee her an diken ustundesiniz benimkide biraksan ole de ben birakmiyorum gezdik biz 3gun bi yere gidelim kafa dinleyelim dedik o da olmadiEşimin Annesi, abisi birde yoğun ısrarlarla amcasına gittik. Benimki sevmiyor böyle şeyleri, benim zaten burda akrabam yok o da kendininkilere gitmiyorEvdeydik hep o yüzden. Bi dün çıktık Beşiktaşa gittik her yer polis kaynıyordu, tedirgin oturuyorduk, olay ha çıktı ha çıkacak diye etrafa bakıyoruz, Ben dayanamadım hadi eve gidelim dedim
Bayramda kolay değil öyle tatile gitmek ,Ailelerin gözü kapıda herkes gitmemizi bekliyorAnam hayat size zor bee her an diken ustundesiniz benimkide biraksan ole de ben birakmiyorum gezdik biz 3gun bi yere gidelim kafa dinleyelim dedik o da olmadi
Yahu kuyumcu dükkaninız yok muyduIs guvenligi yapiyor
Bak dogru hatırlıyorumnm hıhKp in o zaman? Yanlız bizim iddia çıkmaza mı girmiş oluyor
Tabikide bolesi iyo beb esimin sadece kendi halasiyla amcasinin yani a gitmek istemiyorum oda istemiyor da bayram diye onun disinda hic gitmeyiz zaten ama buyuk amcalar halalar var onlar cok severler onlara gideriz sadece bu konuda sansliyizBayramda kolay değil öyle tatile gitmek ,Ailelerin gözü kapıda herkes gitmemizi bekliyorValla ben çok karışmıyorum iyi böyle boşver. Zorla akrabalarına götürmesi daha kötü, böyle sadece mecburi durumlarda yada ben istersem görüyorum, milleti. En temizi
Ama dosdoğru diilBak dogru hatırlıyorumnm hıh
Ya biz 1 derece dışında çok da akraba delisi değilizTabikide bolesi iyo beb esimin sadece kendi halasiyla amcasinin yani a gitmek istemiyorum oda istemiyor da bayram diye onun disinda hic gitmeyiz zaten ama buyuk amcalar halalar var onlar cok severler onlara gideriz sadece bu konuda sansliyiz
Varcanim pinko esin ne is yapiyor dediYahu kuyumcu dükkaninız yok muydu
Onu sorcam tabi banane kp in ne iş yaptığından iddia da o geçmedi kiVarcanim pinko esin ne is yapiyor dedi
Bencede kv den de iyiymis bak gidin diye israr etmiyorYa biz 1 derece dışında çok da akraba delisi değilizHiç mecburiyette hissetmiyoruz, Kv her sene aynı bahaneyi kullanıyor, Bizi soranlara yoğun işi var çalışıyor, Karı koca iyi denk gelmişiz
Bencede kv den de iyiymis bak gidin diye israr etmiyor
Allah seni sende haklisin tabiOnu sorcam tabi banane kp in ne iş yaptığından iddia da o geçmedi ki
Allah bozmasin canim iyi kv bitane kotuyse salla gitsinBenim kv bitane
Aman aman çok şükür. Sıra hayırlı gelindeAllah bozmasin canim iyi kv bitane kotuyse salla gitsin
Ee işini bilcenAllah seni sende haklisin tabi
bence kv de ile yok yerden iyi geçinmeyenin aklına şaşıyorum kv ii geçincen bütün işlerini yapar her konuda destek çıkar bebek olunca bebege bakar ohh misAman aman çok şükür. Sıra hayırlı gelinde
Ee işini bilcen
İnsanlar çok ön yargılı, geçen kv bayram temizliği yapcam dedi yardıma geleyim mi dedim yok kızım senin ihtiyacın varsa ben geleyim dedi. Kadın bu kadar ince düşünceli bana gelir çalışan kadın muammelesi yapar kalkar yemek vs yapar. Bu kadınla ben çok iyi anlaşırken, eltim uzak durur hatta bir iki defa sorun çıkarmış. Bakıyorum kadının hiçbirşeyide yok takılacak ama işte. Her zaman sorun kv de olmuyorbence kv de ile yok yerden iyi geçinmeyenin aklına şaşıyorum kv ii geçincen bütün işlerini yapar her konuda destek çıkar bebek olunca bebege bakar ohh mis
Yahu ama bana meryem kuyumcumuz var demişti ben ne yapayım kocanın mı sizin mi diye sorgulamadım kiiiiiiOnu sorcam tabi banane kp in ne iş yaptığından iddia da o geçmedi ki
Evet seviyorummmmmmmmAma dosdoğru diilİkimizde yazalım olmadı. Sonuçta beni seviyorsun demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?