- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
- #8.441
evet var hıh idolümsünnn 23 nisanda gelcem koltuğunu oturt beni
Cumhur Başkanı bile koltuğundan vazgeçiyor 1 günlüğüne, yazık sende veriver 1 günlüğüne sevinsinCok beklersin.
balıklar duygusal değilmiydiler yaMükemmel uyum diyorBen ateşliyim kıskancım o romantik değil duygusal hiç değil Sakin, vicdanlı aklı başında. Dizginliyor beni
Cumhur Başkanı bile koltuğundan vazgeçiyor 1 günlüğüne, yazık sende veriver 1 günlüğüne sevinsin
Benim balıkım değil valla diğerlerini bilmembalıklar duygusal değilmiydiler ya
Sende amma koltuk sevdalısı çıktınYerimde gozunuz var, senden de supheleniyorum artik.
Bizde çıkarız oralara merak etmeSende amma koltuk sevdalısı çıktın23 Nisanda çocuk çoluğu mutlu etmek lazım, ne olacak yani. Bana ver de demiyorum ki benden şüpheleniyorsun
Sende amma koltuk sevdalısı çıktın23 Nisanda çocuk çoluğu mutlu etmek lazım, ne olacak yani. Bana ver de demiyorum ki benden şüpheleniyorsun
Ee birbirimizi kollamamız lazımBirbirinizi koruyorsunuz demek anarsikler.
ne zaman doğum günün =)Benim balıkım değil valla diğerlerini bilmemDüşüncelidir ince fikirlidir de öyle, romantizm yapayım, duygusal olayım hiç yok
Doğum günüm yaklaşıyor mesela eminim beceripte bi romantiklik yapamayacak
24 Ekimdene zaman doğum günün =)
Ee birbirimizi kollamamız lazımSendika kuralım hatta
İyi madem isteklerimizi mailden gördüğün zaman dönüş yaparsınBen isime donuyorum.
sağolasın tatlışım seninde mübarek olsun =) naberBayraminiz mübarek olsun ahalii
Saol kuzum yorgunum hamdolsun bayram iste teleseli oluyorsağolasın tatlışım seninde mübarek olsun =) naber
Aynen kuzum.Bende bugün kahve içtim. Uykum yok. Uyumalıyım ama..Saol kuzum yorgunum hamdolsun bayram iste teleseli oluyor
Pek umudum yok ama bakalımbu doğum gününde bari yapsınnnnn
Seninde bayramın mübarek olsunBayraminiz mübarek olsun ahalii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?