- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #8.441
evet var hıh idolümsünnn 23 nisanda gelcem koltuğunu oturt beni![]()
Cok beklersin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet var hıh idolümsünnn 23 nisanda gelcem koltuğunu oturt beni![]()
Cok beklersin.
balıklar duygusal değilmiydiler yaMükemmel uyum diyorBen ateşliyim kıskancım o romantik değil
duygusal hiç değil
Sakin, vicdanlı aklı başında. Dizginliyor beni
![]()
Cumhur Başkanı bile koltuğundan vazgeçiyor 1 günlüğüne, yazık sende veriver 1 günlüğüne sevinsin![]()
Benim balıkım değil valla diğerlerini bilmembalıklar duygusal değilmiydiler ya
Sende amma koltuk sevdalısı çıktınYerimde gozunuz var, senden de supheleniyorum artik.![]()
Bizde çıkarız oralara merak etmeSende amma koltuk sevdalısı çıktın23 Nisanda çocuk çoluğu mutlu etmek lazım, ne olacak yani. Bana ver de demiyorum ki benden şüpheleniyorsun
![]()
Sende amma koltuk sevdalısı çıktın23 Nisanda çocuk çoluğu mutlu etmek lazım, ne olacak yani. Bana ver de demiyorum ki benden şüpheleniyorsun
![]()
Ee birbirimizi kollamamız lazımBirbirinizi koruyorsunuz demek anarsikler.![]()
ne zaman doğum günün =)Benim balıkım değil valla diğerlerini bilmemDüşüncelidir ince fikirlidir de öyle, romantizm yapayım, duygusal olayım hiç yok
Doğum günüm yaklaşıyor mesela eminim beceripte bi romantiklik yapamayacak![]()
24 Ekimdene zaman doğum günün =)
Ee birbirimizi kollamamız lazımSendika kuralım hatta
![]()
İyi madem isteklerimizi mailden gördüğün zaman dönüş yaparsınBen isime donuyorum.![]()
sağolasın tatlışım seninde mübarek olsun =) naberBayraminiz mübarek olsun ahalii![]()
Saol kuzum yorgunum hamdolsun bayram iste teleseli oluyorsağolasın tatlışım seninde mübarek olsun =) naber
Aynen kuzum.Bende bugün kahve içtim. Uykum yok. Uyumalıyım ama..Saol kuzum yorgunum hamdolsun bayram iste teleseli oluyor
Pek umudum yok ama bakalımbu doğum gününde bari yapsınnnnn![]()
Seninde bayramın mübarek olsunBayraminiz mübarek olsun ahalii![]()